Jóban Rosszban TV2 A Nagy Duett Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia ritkán beszél a magánéletéről, most azonban elárulta, hogyan lehet elhívni őt randira.

A műsorvezető a Blikknek adott interjút: magánéletről, Pankáról, munkáról. Claudia elárulta, az nem zavarja, ha képernyős tevékenységét kritizálják, az azonban bosszantja, ha mindenki a szerelmi életével van elfoglalva. Arról is beszél, miként lehet őt meghódítani:

Forrás: TV2

"Nem vagyok könnyű helyzetben, hiszen senki nem szeretne egyből a címlapokon szerepelni velem. Ráadásul a férfiak nem bíznak magukban, ezért nem mernek közelebb kerülni hozzám. Nem kell, hogy a leendő párom legyen az ENSZ főtitkára, nincsenek óriási elvárásaim, de ne akarjon velem versenyezni. Legyen sikeres abban, amit csinál: én azért fel tudok nézni rá. Egyébként meg annak a híve vagyok, hogy először megismerkedem valakivel egy baráti társaságban, és ha úgy alakul, akkor el lehet engem hívni randira" - fejtegette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.