Francia színésznővel randizik Orlando Bloom

Forrás: AFP -
válás Miranda Kerr Nora Arnezeder Orlando Bloom randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miranda Kerr-rel való válása után máris új nőt környékezett meg a színész. Ez az első alkalom, hogy a párost lencsevégre kapták.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Orlando Bloom és Miranda Kerr ősszel váltak el hat év együttlét, három év házasság után. A Gyűrűk ura sztárja azonban máris talált gyógyírt magának, méghozzá egy 24 éves francia színésznő, Nora Arnezeder személyében.

Orlando Bloom és Nora Arnezeder Forrás: AFP

A páros a minap Los Angelesben randizott késő este. Orlando a Ducatiján érkezett a lányért, aki felpattant mögé a motorra és egy bárban kötöttek ki. A Daily Mailnek egy forrás azt mondta: a randi két óráig tartott, kedélyesen beszélgettek, iszogattak egy asztalnál. A francia színésznő Párizsban született osztrák apa és egyiptomi anyuka gyermekeként. 2006-ban jött számára a nagy áttörés, amikor egy francia drámában kapott szerepet, mindössze 16 évesen. Nora most kezdi megvetni a lábát Hollywoodban. Nem akarunk rosszindulatúak lenni, de Orlandóval való kapcsolata bizonyára lendít majd egy nagyot a karrierjén...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.