párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakadt már meg kapcsolatod egy ártatlannak induló csetelés miatt? Volt már párkapcsolati krízised egy lájk miatt? Szeretnéd továbbra is elkerülni az efféle bakikat? Akkor most megmutatjuk, mire figyelj, ha gyakran mozogsz a közösségi oldalakon!

Thinkstock
Thinkstock

Ha a közösségi oldalakhoz való viszonyulás alapján skatulyázgatnánk, kapásból lenne 3 csapatunk. Az egyik csapat nagysága sok tíz milliósra tehető. Ezt a kört azok a személyek alkotják, akik azóta odavannak a közösségi szájtokért, amióta csak megjelentek. Szeretik őket, mert szaftos infókat zsebelhetnek be róluk, mert fényképeket, élményeket oszthatnak meg, mert így hozzáférhetnek minden ütős programhoz, és mert így extra közelségben tudhatják a barátaikat. A második csapat, úgy ahogy van, ellenzi a létezésüket. Ők a személyes kapcsolatok ellen irányuló offenzíváról, zilált szociális életről, magánszféra-ellenes összeesküvés-elméletekről beszélnek. Egészen biztosak benne, hogy soha, semmi áron nem regisztrálnak majd, egyikre sem. A harmadik csapatban azok játszanak, akik - saját bevallásuk szerint - szeretik a közösségi oldalakat, mégis megütötték velük a bokájukat. Hogyan? Hát úgy, hogy épp ezeken a fórumokon csaltak ki pénzt tőlük, a feltöltött képeik miatt kirúgták őket a munkahelyükről, vagy éppen azért, mert egy kétértelmű üzenet miatt végül is szétcsúszott a párkapcsolatuk.

Szocpol újratöltve - Így már bátrabban vállalnátok gyereket?






1. Azok a kompromittáló üzenetek





Thinkstock
Thinkstock

2. Közös jelszó

Sokan a bizalom legfontosabb jeleként értékelik, amikor megosztják egymással a közösségi oldalakhoz utat nyitó jelszavukat. Ez a közösködés azonban számos félreértésnek adhat okot: ki mit lájkolt, miért és kivel csetelt, miért nézett meg olyan sokszor bizonyos adatlapokat.

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!



3. Flört live



4. Csetbajnokság





Thinkstock
Thinkstock

5. Pózolj - ne pózolj!

Számos szaftos sztorit hallani róla, ki milyen galibába keveredett a közösségi oldalakra felkerült képei miatt. Lánybúcsúk, bulik, bortúrák, ahol akartuk vagy sem, érdekes dolgok történtek velünk. A naivak önszántukból osztják meg a bűnjeleket tartalmazó képeket az oldalakon, és csak aztán ütik meg a bokájukat. A gyanútlanok viszont csak szombat délelőtt jönnek rá, hogy volt az esti buliban egy fényképezőgép, aminek talán nem kellett volna bekapcsolva lennie.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!





Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.