Ezt gondolja a pasid a randin - Testbeszéde elárulja I. rész

párkapcsolat férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig várod, hogy találkozz vele, és már napok óta azon töröd a fejed, hogy melyik dögös göncödben csavard el a kiszemelt pasi fejét. Te is kíváncsi vagy arra, hogy mit járhat a fejében, amikor végre randevúzol vele? Figyelem! Megfejtettük a férfiak testbeszédét.





Thinkstock
Thinkstock

2. Hevesen gesztikulál a kezeivel

Egy pasi, aki folyton gesztikulál a kezével miközben beszél, valóban jól kommunikál. Biztos lehetsz benne, hogy az ágyban is figyelmes és odaadó.

3. Büszkén fogja a kezed


Tudatni akarja az egész világgal, hogy az övé vagy. Ő olyan típusú férfi, akinek komoly kapcsolatra, szoros kötelékre van szüksége.

4. A derekadat és a combodat simogatja


Szexuálisan egész biztosan felkeltetted az érdeklődését. Vágyik ezeknek az érzékeny területeknek a felfedezésére, nem elégszik meg csupán azzal, hogy foghatja a kezedet.

Tipp! Betiltották a pápa csókját! Kattints a galériáért!


5. Simogatja a hasát



6. Hosszan és érzékien megcsókol



Thinkstock
Thinkstock


7. Nyalogatja a száját

Egyértelmű jele a szexuális éhségnek. Ha azon kapod, hogy nyalogatja a száját, miközben téged néz, ne késlekedj kielégíteni az étvágyát.

8. Behatol az intim szférádba

Egy normál interakcióban a férfiak kb. 40-60 centiméter távolságból beszélgetnek a partnerükkel. De ha egy férfi már eljátszott a gondolattal, hogy ágyba visz téged, akkor társalgásnál is megpróbál minél közelebb kerülni hozzád.

9. Felszabadultan nevet

Nem fél megmutatni önmagát, tökéletesen felszabadult a társaságodban, biztos, hogy hosszú távú kapcsolatban gondolkodik.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


10. Hosszú csókkal köszön el



11. A vállai alá vesz





Thinkstock
Thinkstock

12. Távozáskor az arcodra ad puszit

Ha tízből kilencszer úgy váltok el, hogy lágy, érzéki puszit nyom az arcodra, akkor ő érzékeny típus. Ez egy atyai gesztus, amely azt fejezi ki, hogy gondoskodik rólad, és vigyáz rád.

13. Az érintése erőteljes

Mindig a szexen jár az esze, nem tud betelni veled. Bármikor, bárhol készen áll veled a szexre.

14. A fejedet és a hátadat simogatja

Testi vonzalmat éppúgy érez irántad, mint szerelmet. A simogatása arról árulkodik, hogy törődik veled. Oyan típus, aki mindig szeretne majd másképp szerelmeskedni veled. Az újdonságok iránti lelkesedése mindenre kiterjed. Állandóan keresi az izgalmakat. Lepd meg egy hétvégi kiruccanással, vagy vidd el egy egzotikus étterembe!

15. Ráül a kezére

Ez annak a jele, hogy folyamatosan kontrollálja, hogy mi hagyja el a száját. Nem akarja elszúrni, állandóan azon aggódik, nehogy olyat mondjon, ami neked nem tetszik. Folyamatosan fegyelmezi saját magát.

Tipp! ValóVilág szereplők az Erotika Parádén! Kattints a galériáért! (18+)




5 dolog, amit a pasik gyűlölnek a nőkben - a közösségi oldalakonhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111122-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-gyulolnek-a.htmlEgy hajdanvolt apáca őszinte vallomása a szexualitásrólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-egy-kiugrott-apaca-oszinte-vallomasa-a-szexrol.html10 hiba, amit ne kövess el a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111118-szex-szerelem-10-hiba-amit-a-nok-elkovetnek-a.html5 ok, amiért nem kötelezi el magát a pasihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111115-szerelem-parkapcsolat-elkotelezodni-keptelen-ferfiak.htmlTe szereted vagy szorítod a kedvesed?http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111025-te-szereted-vagy-szoritod-a-kedvesed.htmlA szextársi kapcsolat 12 aranyszabályahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20111021-szex-szerelem-parkapcsolat-szextarsi-kapcsolat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.