Pasivélemény: 3 kínos dolog, ami megöli a szexet

horkolás párkapcsolat szex LifeNight szerelem alvás dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dohányzás, horkolás, korai elalvás - csak három azok közül a kellemetlen szokások közül, amelyek miatt tönkremehet egy pár élete. A Life.hu most a férfiakat kérdezte meg, hogy ők hogyan tudnak ezekkel a kellemetlenségekkel együtt élni.  

Van, akinél válóok, míg mások csöndes beletörődéssel veszik tudomásul a másik fél rossz szokását. Gusztus és leginkább szeretet kérdése, hogy ki, miért és meddig tűri azt, amiért más képes felbontani egy kapcsolatot. Lássuk, mi a férfiak véleménye a témában.

Tippünk: A 3 legcikibb szexgyilkos szokás



Balázs, rendőrtiszt (36)

"Három éve élek együtt a barátnőmmel, és ez számomra is meglepetés, Virág ugyanis dohányzik. Én soha nem cigarettáztam, és valójában mindig is kerültem a dohányzó nőket. Virág azonban meghódított a személyiségével, a szexi kisugárzásával és a szeretetével. Néha persze egy pillanatra megcsap a füstszag, amikor hazaérek - bár a lakásban nem gyújt rá -, de ma már minden ellenérzésem ellenére ez a szag hozzátartozik az egyéniségéhez. Ismerős az orromnak, amikor a kedvenc cigijének szaga összekeveredik a parfümjének, a testápolójának és az öblítőjének az illatával. Lehet, hogy ezt a 'koktélt' szeretem. A csókját is imádom, pedig gyakran előfordul, hogy ha napközben szeretnénk szexelni, akkor nem rohan az együttlét előtt fogat mosni. Most ez van, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy tíz év múlva is ugyanígy fogom-e bírni ezt a jellegzetes szagot, amit áraszt, vagy addigra legyűri a vágyaimat a nikotin kipárolgása."

Thinkstock
Thinkstock

Tamás, informatikus (42)

"Nos, mi együtt, mégis szinte külön élünk a feleségemmel. Anikó ugyanis már este nyolckor elalszik a tévé előtt. Sokszor a kedvenc sorozatának a második részét sem tudja végignézni. Ezt valahogy megszoktam, mert akkor sem volt jobb a helyzet, amikor fiatalabbak voltunk és kicsik voltak a gyerekek. Anikó képes volt szoptatás közben ájult álomba zuhanni. Neki így működik a szervezete. Cserébe már hajnalban pörög, és ha én is időben ébredek, akkor el tudjuk csípni egymást egy menetre. Szóval nálunk működik a dolog az eltérő bioritmus ellenére is, de a barátaim közül sokan panaszkodnak, mert ez plusz teher a másik félnek. Ahogy megyünk előre az időben (mi is 18 éve vagyunk együtt), egyébként is nehéz újjá varázsolni a szexet. Szerintem valahogy szándék kérdése a dolog: mi meg akartuk tartani a másikat."

Pasivélemény: "El a kezekkel a húgomtól"http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121130-pasivelemeny-el-a-kezekkel-a-hugomtol.htmlPasivélemény: "Perverzebb vagyok az átlagnál" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121128-szex-szerelem-parkapcsolat-perverzebb-vagyok-az-atlagnal-18.htmlFérfiak vibrátorral - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121121-szex-szerelem-parkapcsolat-ferfiak-vibratorral-ejszakai-pasivelemeny.htmlSzex egy egzotikus nővel - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121116-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-egy-egzotikus-novel-ejszakai-pasivelemeny.htmlMiről árulkodnak az ajkaid? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121110-fontos-hogy-milyen-az-ajkad-ejszakai-pasivelemeny.htmlKi a férfi igazi szextársa? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121109-szex-parkapcsolat-szexualitas-ki-a-ferfi-igazi-szextarsa-ejszakai.htmlA jobb szex a korral jár? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121105-a-jobb-szex-korral-jar-ejszakai-pasivelemeny.htmlKét mondat, amit sose mondj a férfinak! - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121024-szex-szerelem-parkapcsolat-ket-mondat-amit-sose-mondja-a-ferfinek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.