Korbácsolj meg, Úrnőm! - Egy domina vallomása

szex fétis szexualitás domina pisiszex perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy olyan világ, amelyben nincs helye a gyengédségnek, a becéző szavaknak. Pofonok csattannak, ostorok büntetnek, és férfiak önszántukból szenvednek láncra verve, hogy azután a megaláztatás közben kielégüljenek.

A különleges világ úrnői a dominák. Nők, akik pókerarccal kínoznak, aláznak, földbe döngölik az erősebbik nemet a szeánszokon. Ahol minden megtörténhet, a határ csak az, amit a másik még megenged. Kényszeríteni senkit sem lehet, minden a megegyezésen alapul. Mielőtt belemerülnénk a témába, pár dolgot tisztázni kell, hiszen rengeteg szakkifejezés van, és könnyű őket összekeverni.

iStockPhoto
iStockPhoto



BDSM: Angol mozaikszó. B&D, D&S, S&M, vagyis megkötözés és fegyelmezés, uralkodás és szolgaság, szadizmus és mazochizmus.
Dom & Domina: A domináló fél. Nem összekeverendő a szadistával.
Spanking: Fenekelés.
Fétis: Erős nemi kötődés egy tárgyhoz vagy egy testrészhez. Vallásszerű tisztelet.
Sub, submissive: Az alárendelt fél.
Switch: Olyan személy, aki az alárendelt és a domináns szerepet is szívesen gyakorolja.
Vanilla kapcsolat/szex: Sima, BDSM-mentes kapcsolat.
Aranyeső: Pisiszex.

Alárendelt szerepben - a félelemtől az izgalomig

Sokan úgy gondolják, hogy teljesen beteg és primitív ember az, akit felizgat a fájdalom, a megalázottság érzése. Tudományos alapja van annak, hogy sokan miért éreznek felfokozott szexuális vágyat akkor, amikor bántják őket. Mikor valaki ún. "sub", azaz alárendelt szerepben van, az kicsit hasonlít ahhoz, mintha valamilyen extrém sportot próbálna ki. Veszélyben van, de mégis biztonságban, és a félelem izgalommá, élvezetté alakul át. Ebben az állapotban felfokozódik az adrenalin- és az endorphintermelés, heves lesz a pulzus, a légzés. Kevesen tudják, de az endorphinnak fájdalomcsillapító hatása is van, így a felfokozott állapotban sokkal több mindent ki lehet bírni. Furcsa állapot, és Mistress Maya szerint addig el sem tudod képzelni, amíg egyszer ki nem próbálod a "sub" vagy a "dom" szerepet.

Csides Kata szexuálpszichológus szakértőnk véleménye:

A szadista viselkedés BNO kódja: F65.5. Ha a nemzetközi betegségbesorolásbankódja van, akkor nem állíthatjuk, hogy nem betegség. A szadizmus olyan kóros megnyilvánulás, amelyben a személy csak a partnere kínzásában talál kielégülést. Ellenben a sok-sok pénz mégiscsak jó üzlet. De mi nem az manapság, ami torz szex? Ettől függetlenül sokan keresik ezt a fajta kielégülést ma, főleg vezető pozícióban lévő férfiak. A társadalmi színtéren erős kezű, agresszív, autokrata vezető esténként ellátogat egy dominához, aki rommá kínozza és porig alázza. Ezzel próbálják a belső egyensúlyukat fenntartani. Van olyan kliensem, akit rendszeresen bántalmaz szex közben a férje arra hivatkozva, hogy ez normális cselekedet. Fel van háborodva, hogy a nejének miért nincs orgazmusa: "Hiszen társadalmilag is támogatott a szadizmus. Mindenki ezt csinálja" - állítja. Talán nincs messze az az idő, amikor a hajszolt kéj jegyében agyonverjük egymást. Szakértőnktől itt kérdezhetsz!


Korbáccsal a domina-bizniszbe

Maya, cikkünk dominája első ránézésre ugyanolyan, mint bármelyik lány az utcán. Szőke haját copfban hordja, alakja sportos, arca üde. Nincsenek méteres vörös körmei, és nem jár latexruhában. A lány egy bankban dolgozik immár 5 éve, pezsgő társasági életet él, de van egy dolog, amit összesen 4 ember tud róla a társaságán belül: hétvégenként szexi bőrruhát húz, ostort fog a kezébe, és kínozza élete értelmeit, a férfiakat. "Csak páran tudják rólam, hogy domina vagyok. Nem dicsekszem vele, s habár nem tartom perverznek magam a szó klasszikus értelmében, mégis kicsit szégyellem ezt az egészet ahhoz, hogy előrukkoljak vele a barátaim előtt. Ez az én kis, illetve óriási titkom."
A lány története nem egyedi eset. Szerinte a legtöbb domina először alárendelt szerepben volt, és utána kapott rá a másik fél játékára. Ez történt vele is. Elkapta a gépszíj, és nem volt megállás. Amikor csak szexpartnere volt, vagy állandó, tökéletes kapcsolatban élt, Maya akkor is kereste az alárendelt személyeket saját szórakoztatására. Ez így ment évekig, amikor eldöntötte: privát pincét nyit, ahol Mistress Maya lehet, és még üzleti szempontból is jól jár. Itt a "vendégek" fizetnek a kínzásért és az egyéb vad játékokért, de közösülésről szó sem lehet! A kuncsaft fizet, szenved és kielégül. Hozzá sem érhet Mayához, esetleg csak a cipőjéhez és a lábfejéhez. "Nem érzem magam kurvának. Szó sincs arról, hogy egy durva korbácsolás után nekem esik az alany és szexelünk egyet. Ez üzlet - és élvezet. Én imádom, hogy hivatalból is domina lehetek, ők pedig megőrülnek értem, mert vérprofi vagyok. És függő, mert végignézni, hogy valaki epekedik utánad, de ki van kötözve, és mint egy szánalmas rabszolga vonaglik és nyüszít - felbecsülhetetlen élmény."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Mi történik a szeánszon?

Maya egy Budapest-közeli ház nyirkos, középkort idéző pincehelyiségében rendel minden hétvégén. A kuncsaft számos szolgáltatás közül választhat: "Az általános dolgok között szerepel például a láb- és cipőimádat, szerepjáték, aranysugár (pl. amikor levizelem a vendéget), különböző japán kötözési technikák, pálcás verés, análtágítás különböző tárgyakkal, taposás. De vannak játékok, amiket sosem csinálnék, mert szerintem ezek túllépik az intelligens erotikát: pl. beöntés vagy hólyagfeltöltés. Nem értem, hogy ezek hogy okozhatnak kielégülést. Nálam itt kezdődik a perverzió. Sokszor hallani olyan dominákról is, akik vállalják, hogy napokra fogva tartják a vendéget, éheztetik, és utána kínozzák meg. Nekem ez sem megy" - meséli Maya. Megpróbáltam kifaggatni a lányt, hogy mennyibe kerül egy-egy szeánsz, de diplomatikusan csak annyit mondott: " Drágább, mint egy sima szex. Ez színjáték, már-már művészet, ezt meg kell fizetni! Nem panaszkodom, remekül elvagyok a civil fizetésemből és a domina-díjból, de hogy mennyibe kerülök 3 órára? Azt most inkább az én titkom marad."

Dominával párkapcsolatban

Mistress Maya külön tudja választani a hivatásos dominaszerepet a mindennapi élettől. Jelenlegi párkapcsolatában hódolnak a BDSM szexnek, de nem mindenáron. A párja tudja, hogy Maya hétvégenként hova megy, és mivel fizikai érintkezésről szó sem lehet, nem ítéli el ezt a tevékenységet. A karcsú, kedves arcú banki ügyintéző és a vad, profi Úrnő egy testben, de két életet él. És nem adná fel soha a BDSM imádatot, mert annyira hozzátartozik a mindennapjaihoz. "Lehet, hogy egyszer majd befejezem a domináskodást, és mivel kicsit 'switch' is vagyok, azt is el tudom képzelni, hogy idősebb koromban majd én térdepelek a korbács előtt. Addig is folytatom ezt az istenien mocskos hobbit, és nem cserélném le pulóverhorgolásra. Bár... imádom a tűket!" - mosolyodott el, és már mennie is kellett egy klipforgatásra, ahol természetesen dominát fog alakítani. Teljes álarcban, hogy véletlenül se ismerjék fel, és megmaradjon a féltve őrzött titka.

Franco Marco tollából:

Na szóval. Ha szájon vágom az asszonyt, és úgy hallom, hogy a boldogságtól sikít, s nem a fájdalomtól, akkor nem családon belül erőszakolok, hanem szexuálisan vagyok rohadtul újszerű. Ez tiszta. Ha ráadásul mellbe csipeszelem, közben tárgyakkal tágítom az ánuszát és megtaposom, akkor végre igazi pasinak néz. Helyes. De leszögezem, ostort semmiképpen nem adok nő kezébe, bármennyire is trendi, nem hagyom, hogy nyakamba akasztott hevedert rángatva üsse-verje a seggem, sőt rabszolgaként sem fetrengek nyögdécselve, csak azért, mert élvezi. Ez van. Tisztelem a szép brutális szerelmet, de nem. Köpjenek le, üssenek meg, akkor sem. Aranyeső meg hulljon másra.

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, kérdezd Franco Marcót - a maszkulin Férfit -, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a Facebookon is!
Légy Marco barátja az Iwiwen is!

Miért járnak prostihoz a férfiak?http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-miert-jarnak-prostihoz-a-ferfiak.htmlSwingerklubok - Oda nem táncolni járunk!http://www.life.hu/szeress/szex/20101020-swingerklubok-oda-nem-tancolni-jarunk.htmlÍgy vadíthatod meg a pasidat!http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-igy-vadithatod-meg-a-pasidat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.