applikáció egyéjszakás kaland szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meggyőző sikerrel - és némi megbotránkozással - indult a múlt héten a kifejezetten Facebook-ismerősök egyéjszakás összeboronálására szakosodott applikáció.

A Bang Your Friends névre keresztelt szoftver, amely már nevével sem árul zsákbamacskát - magyarul nagyjából annyit tesz (már elnézést), "dugj a barátaiddal" -, semmi mást nem csinál, mint megjegyzi, mely felhasználó mely ismerőseit jelöli meg kívánatosnak, és ha így egy-egy leendő pár tudtán kívül egymásra talál, jelzi nekik, hogy szabad a pálya.

Thinkstock
Thinkstock

A névtelen készítők (annyit azért tudni, hogy három férfiről van szó) garantálják, hogy mindez teljesen diszkréten zajlik, az ismerősök tényleg csak akkor tudják meg, hogy bejönnek egymásnak, ha mindketten megjelölték a másikat a regisztráció után felbukkanó listán. Az app nem posztol semmit az üzenőfalra, nem hirdeti, hogy itt bizony lepedőakrobatika készül.

Eddig harmincezren regisztráltak és a rohamnak még nincs vége, állítólag percenként öten töltik ki az űrlapot és vetik bele magukat ismerőseikbe. Jellemzően huszonéves bohém kollégisták érdeklődnek, de ahogy terjed a megoldás híre, valószínűleg felfedezi majd a többi generáció is. A szoftver egyébként még javításra szorul, a készítők ugyanis nem gondoltak azokra, akik azonos nemű párra vágynak. Férfiak egyelőre csak nőket választhatnak és viszont, de ennek állítólag rövidesen vége. Te mit gondolsz? Erkölcsi fertő? Promiszkuitást népszerűsítő gonosz program? Az újabb világvége előjele? Vagy csak egy egyszerű eszköz, hogy hamar megtalálják egymást, akik egyébként is megtalálnák?

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.