Alig lehet ráismerni a sztárra! Mi történt Shia LaBeouf-fel?

színész Transformers Shia LaBeouf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Transformers című film sztárjára szinte alig lehetett ráismerni a róla készült legutóbbi képeken. Vajon mi áll a változás hátterében?

A női rajongóknak csak egy fiú volt a szomszédból, és ennyi épp elégnek bizonyult ahhoz, hogy örökre a szívükbe zárják Shia LaBeoufot.
Az a külső azonban úgy tűnik, már a múlté, nemrég ugyanis alig lehetett ráismerni a mindössze 26 éves színészre. A Transformers sztárját tőle szokatlan módon bozontos szakállal és ápolatlannak ható külsővel kapták lencsevégre, amint épp az edzőterembe tartott. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Shia szeptemberben a Velencei Filmfesztiválon

Vajon mi áll a változás hátterében? Ahogy a Life.hu korábban írta, nemrég ért véget a sztár kétéves kapcsolata barátnőjével. Vajon még mindig nem sikerült kihevernie a szakítást a színésznek? Persze az is lehet, hogy Az árva (Orphans) című Broadway-színdarabnak tudható be a bajusz és a szakáll is, amelyben LaBeouf is szerepet kapott.

Összezárva egy éhes tigrisselhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121219-mozi-szorakozas-film-mi-a-teendo-ha-ossze-vagy.htmlPucérkodik a TV2 egykori sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121219-hien-a-megasztar-enekesnoje-ledobta-melltartojat-az-uj-klipjeben-aminek.htmlPikáns karácsonyra készülnek a srácokhttp://www.life.hu/szorakozz/20121218-szexi-pasik-pikans-karacsonyra-keszulnek-a-gordie-shore-fiui.html4+1 romantikus adventi vásár a kastélybanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20121218-szorakozas-karacsony-program-41-romantikus-adventi-vasar-amelyet-kastelyban.htmlPaz de la Huerta meztelenkedikhttp://www.life.hu/szorakozz/20121219-paz-de-la-huerta-szineszno-meztelenkedik-a-ferfimagazin-cimlapjan.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.