Michelle Keegan nem gondolja, hogy szexi

modell fotózás szexi Michelle Keegan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A British Soap Awards kétszer is a szigetország legszexisebb nőjének választotta meg, formás idomait pedig nemrég egy neves férfimagazinnak is megmutatta. Michelle Keegan mégsem gondolja, hogy szexi lenne.

A Coronation Street sorozatának gyönyörű színésznője nemrég arról vallott egy neves férfimagazinnak, hogy nem tartja magát tipikus szexi lánynak. A magazin számára készült képek azonban inkább az ellenkezőjét támasztják alá, a 25 éves sztár ugyanis fantasztikusan fest a róla készült fotókon. Úgy tűnik, kacérságban nincs hiány nála, lenge öltözékében bátran mutatta meg szexi formáit a magazin olvasóinak.

Michelle mégsem érti, minek ez a nagy felhajtás körülötte. "Igazán hízelgő tud lenni, amikor megnyerek egy-egy ilyen díjat, mégis hihetetlen. Mindig az jut eszembe ilyenkor: mi a fenét látnak? Nem vagyok az a tipikus szexi lány" - vélekedett a színésznő.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.