kutyafajták érdeklődés Nagy-Britannia magyar vizsla büszkeség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkeségünk, a magyar vizsla hódít Nagy-Britanniában. Erről ír a Huffington Post egyik blogjában. Nem csoda, hogy ennyire népszerű ez a fajta, hiszen kecses mozgású és jó természetű blökikről van szó. Vigyázat, ha elolvassátok ezt a cikket, vizsla-gazdik szeretnétek lenni!

Végre valami, amire büszkék lehetünk! A magyar vizslákat dicséri a Huffington Post egyik blogjában. A cikk szerzője azt írja, hogy ez az ősi, nemes fajta egyre nagyobb népszerűségnek örvend Angliában. Szóba kerül az ebek története is. Kiderül, hogy a vizslák ősei a nyolcadik században érkeztek Magyarországra a nomád, magyar törzsekkel, és a Kínából vándorló hadurakkal.

Forrás: Life.hu
Forrás: Life.hu

Imádnivaló, nem? Ő Mázli, egyik kolléganőnk kutyusa, aki imád pózolni

Az újság szerint egyre több brit családban bukkan fel a magyar vizsla, akit imádnak a gyerekek. Nem meglepő, hogy a cikk írója is vizsla-tulajdonos. Aki találkozott már ezzel a fajtával, az tudja, hogy nehéz ellenállni neki. Hűségesek, szeretetre méltóak, a legképtelenebb pózokban tudnak aludni, és mindig készek kaját kunyerálni.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.