fotózás szupermodell Cara Delevingne énekesnő Rita Ora Rankin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Cara Delevingne és Rita Ora igencsak közeli barátnők: a szupermodell és az énekesnő egy "leszbifotózáson" vett részt a minap.

Pimaszul merész képek készültek Cara Delevingne-ről és Rita Oráról. A szupermodell és az énekesnő a híres fotós, RANKIN kamerája előtt pózolt. A celebek szemtől szemben állnak, és megmutatják, milyen szoros barátság van közöttük.

Forrás: rankin.co.uk
Forrás: rankin.co.uk

Cara és Ora a vad fotón

Nagyon gyanúsak, már az idei MET Gálán is kéz a kézben sétálgattak. Milyen furcsa, hogy Rita lányokkal flörtölget, miközben a hírek szerint összejött a helyes DJ-vel, Calvin Harrisszel. Egyébként Cara is szeret a lányokkal intim kapcsolatba kerülni: ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb Sienna Millert smárolta le, szintén az ominózus MET Gálán. Jó kis buli lehetett...

Szuperhajlékony tornász az internet új kedvencehttp://www.life.hu/szorakozz/20130510-boyanka-angelova-egy-hajlekony-bolgar-tornaszlany-az-internet-uj-sztarja.htmlNem tudja túltenni magát apja halálán a színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130508-zoe-saldana-szineszno-nem-tudja-tultenni-magat-apja-halalan.htmlSzokatlan szépségek, akiket imádunkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130509-grace-jones-melissa-mccarthy-jessica-pare-rooney-mara-tilda-swinton.htmlElhunyt a világhírű divattervezőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130509-ottavio-missoni-vilaghiru-olasz-divattervezo-92-eves-koraban-meghalt.htmlFelálló férfiassággal forgatott a színészhttp://www.life.hu/szorakozz/20130509-zac-efron-szinesz-kidudorodo-nadragban-forgatta-legujabb-filmjet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.