Sam Taylor-Johnson rendező Szürke 50 Aaron Johnson A szürke ötven árnyalata filmadaptáció szereplő erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda meglepetés! Sam Taylor-Johnson rendezi A szürke ötven árnyalata című népszerű regény filmváltozatát.

Váratlanul érte a filmes világot a bejelentés, hogy a brit rendező, Sam Taylor-Johnson lesz A szürke ötven árnyalatának direktora. Az erotikus könyv E.L. James bestsellere: egy gyönyörű, fiatal lányról, Anastasia Steele-ről és dúsgazdag szerelméről, Christian Greyről, illetve bizarr kapcsolatukról szól.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sam Taylor-Johnson

A hírt a készülő film producere is megerősítette. Michael De Luca azt mondta: "Sam tökéletes választás, mert egyedileg tudja bemutatni a bonyolult szerelmi és szexuális kapcsolatokat, így Ana és Christian viszonyát is életre tudja kelteni." A rendezőnő egyébként A fiatal évek (Nowhere Boy) című film főszereplőjének, Aaron Johnsonnak a felesége. Két gyermekük is van. Azt, hogy kik játsszák a szerepeket a moziban, még nem tudni. A hír hallatán azonban sokan férjére, Aaron Johnsonra tippelnek, mint lehetséges befutó Christian Grey karakterére - írja a Guardian.

Korábban több híres színész is részt vett már úgynevezett próbaszexen, ahol bizonyíthatták, mennyire rátermettek. Grey szerepéért a Magic Mike film sztárja, Alex Pettifer is benevezett a szexcastingra. Hogy sikerült-e neki, elolvashatod a Szexpázsit blogon.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



25 év után bomlik fel a sikercsapathttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130619-mozi-szorakozas-bucsukoncert-25-ev-utan-bomlik-fel-a.htmlÖtcsillagos hotelben nyaralnak a sztárkutyákhttp://www.life.hu/szorakozz/20130618-lifenight-otcsillagos-luxushotel-kutyusok-szamara.htmlMedencéből mozizhatsz Londonbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-medences-mozi-nyilt-londonban.htmlArcon vágta rajongóját Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-rihanna-amerikai-enekesno-arcon-vagta-rajongojat.htmlFiatal macája mossa Cavalli fenekéthttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-roberto-cavalli-olasz-divattervezo-feneket-es-peniszet-fiatal-baratnoje-mossa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.