sztriptíztáncosnő Miley Cyrus sztriptízbár videoklip botrányos tánc énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Disney sztár ártatlanságából úgy tűnik mára semmi sem maradt. A 20 éves énekesnő egyre megdöbbentőbb dolgokat művel.

Miley már jó pár éve a változás útjára lépett, ám nem egyszerűen felnőtt vált az egykor bájos kislányból. A sztár teljesen bevadult. Leborotválta haját és stílusa is egyre polgárpukkasztóbb.

Forrás: Vmagazine.com
Forrás: Vmagazine.com


Legújabb, Lady Gaga stílusú videoklipjében azt pedzegeti, hogy sztriptíz bárokban riszálja magát, amire nemrég egy londoni rádióadás műsorvezetője rá is kérdezett.
"Hogy jártam-e már sztriptíz klubban? Igen, de nem tudom hányszor, nem tatom számon. Már pénzt is dugtam a táncos lányok tangájába. Vagy hazudnom kéne erről? Szerintem az őszinteség egyfajta terápia." - árulta el Cyrus.
A botrányos videók és interjúk ellenére az énekesnő apja büszke lányára. "20 éves vagyok. Az apám tudja, hogy milyen vagyok, büszke rám. Egyébként sem csinálok semmi őrültséget, csak táncolok, ez minden, erről szól a videó is." - magyarázta Miley.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.