színésznő film Amanda Seyfried LifeNight pornósztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legszemérmesebb hollywoodi csillagnak tartották eddig. A Levelek Júliának és a Kedves John! színésznője most egy pornósztár bőrébe bújva mutatja meg vadabb oldalát.

A Mamma Mia! színésznője maga volt a megtestesült ártatlanság, ha végignézzük eddig elvállalt szerepeit. Most azonban megtört a jég: ő is beállt a vetkőző sztárok sorába. Legújabb filmjében a 27 éves szépség a régi idők pornókirálynője, Linda Lovelace bőrébe bújik. A merész szerepvállalás miatt eleinte a sztárnak is voltak kétségei, saját bevallása szerint a szerződés aláírása után az első gondolata az volt, hogy a film sok meztelen jelenete tönkreteheti a karrierjét. "Ami vicces, az az, hogy forgatás közben teljesen felszabadultnak éreztem magam. Biztos vagyok benne, hogy az engem féltő-óvó személyek nem gondolják, hogy jó döntést hoztam. Én pedig úgy vagyok vele: ez miért olyan nagy dolog?" - árulta el a The Sunday Times magazinnak Amanda, akit még a pikáns jelenetek is szórakoztatták. A szőkeség kimondottan viccesnek találta, hogy el kellett játszania, amint színésztársát, Peter Sarsgaardt (aki Lovelace férjét alakítja a filmben) orális szexben részesíti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.