Miley Cyrus sztárpár Liam Hemsworth eljegyzés párkapcsolat Jason Sudeikis Marc Anthony megcsalás Penelope Cruz szakítás Tom Cruise Jennifer Lopez Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor azon morfondírozunk, Ryan Gosling miért nem velünk jár, általában csak a féltékenység beszél belőlünk. Viszont amikor végignézünk az alábbi párokon, minden irigység nélkül merül fel bennünk a kérdés: ők mégis mit láttak meg egymásban? Vajon mi tartja össze őket a mai napig?

Jason Sudeikis és Olivia Wilde
Aki azt várta, hogy a Családi üzelmek, vagy éppen Jennifer Aniston közelsége kihozza Jason Sudeikisből a férfiállatot, annak ismételten csalódnia kell. Az amerikai színész inkább megmarad a tornacipős, vicces srác megformálásánál, és ahogyan korábbi filmjeiben, itt sem törekszik arra, hogy ő legyen a legjobb pasi a vásznon. Talán pont az Elhajlási engedély és a Förtelmes főnökök típusú filmek miatt nem tudjuk komolyan venni őt, és csillapíthatatlan hiányérzetünk van vele kapcsolatban. Ezért is érthetetlen számunkra, hogy Doktor House ultradögös 13-asa, Olivia Wilde mit láthat benne. Egész biztosan fantasztikusakat nevetnek együtt, kicsit azonban úgy tűnik, egy ilyen tüzes díva mellett Jason kissé alacsony lángon ég.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Chris Brown és Rihanna
Természetesen minden csak viszonyítás kérdése. Ha Jason Sudeikis a nyugalom szigete, akkor Chris Brown a pokol egyik bugyra. Jogos a kérdés, hogy a gyönyörű énekesnő miért töltött el oly sok időt vele, és hogy miért tért vissza olyan sokszor hozzá. A zenésznek ugyanis már igencsak sok van a rovásán, melyek közül még a megcsalás volt a legkisebb rossz. A brutális bántalmazás, megalázás, dühkezelő terápia, félrelépés, eljegyzés, szakítás szavakkal gyorsan összefoglalható kettejük viszonya, így igen előkelő helyet kaptak összeállításunkban. Napjainkban a barbadosi sztár szingli, köszöni szépen, jól van, Chris pedig állítólag a börtönre készül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tom Cruise és Penélope Cruz
Talán amikor legelőször bemutatták őket egymásnak, még vicces lehetett, hogy a vezetéknevük mindössze írott formájában tér el, ez azonban kevés volt a sikerhez. A pár 2000-ben ismerkedett meg a Vanília égbolt forgatásán, majd közel három évig voltak együtt. A szépséges színésznő, aki mára kétgyermekes anyuka, 1992-ben a Sonka, sonka forgatásán találkozott először jelenlegi férjével, Javier Bardemmel, de csak a Vicky Cristina Barcelona című filmjük munkálatai során szerettek egymásba. Penélope jól tette, hogy cserélt, a spanyol színésszel sokkal közelebbinek és őszintébben tűnnek, mint anno a jéghideg Tommal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Marc Anthony és Jennifer Lopez
A 41 éves amerikai énekesnő és színésznő, illetve 42 éves énekes férje 2004 júniusában házasodtak össze, de mi már akkor sem értettük, J.Lo mit lát Marcban. De akármi is volt az, hét évig együtt tartotta őket. Jennifer és Marc házassága végül azért ment tönkre, mert állítólag az énekesnő a szcientológiai egyház óvodájába akarta íratni ikreiket, Maxet és Emme-t, férje azonban ezt nem engedte. Igaz, hogy Lopeznek ez a harmadik, Anthonynak pedig a második válása volt, van bennünk egy ilyen jobb ez így típusú érzés.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Liam Hemsworth és Miley Cyrus
Ha már említettük a sárga irigységet, akkor ha valahol, itt egész biztosan felüti a fejét. Bármennyire is imádjuk Liamet, nem értjük, miért ragaszkodik az egyre botrányosabb Disney-hercegnőhöz. Cyrus és Hemsworth kapcsolatáról állandóan felröppennek pletykák, hol együtt vannak, hol külön, hol van Miley-n gyűrű, hol nincs, szóval ők is kicsit se veled, se nélküled szimbiózisban élnek. Mi természetesen azt javasoljuk a fiatalabb Hemsworth-nek, hogy jó kaland volt ez, de inkább nézzen egy komolyabb, érettebb, ízlésesebb lány után.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick
Talán a fiatal szerelmesek esetében még megmagyarázható, miért jönnek be egymásnak, SJP párválasztási döntése azonban egyelőre megfejthetetlen. Anno Jessica bátyja mutatta be Sarah-t és Matthew-t egymásnak, de véleményünk szerint a stíluskirálynőnek akkor kellett volna csendben elsomfordálnia onnan. A két színész aztán 1997. május 19-én házasodott össze, első gyermekük pedig, James Wilkie Broderick 2002. október 28-án született meg. A hírek szerint a házasságuk évek óta nem működik, és csakis kisgyermekeik miatt nem váltak el. Ha mindez nem lett volna elég, Jessica még akkor is Broderickkel maradt, amikor ez az abszolút bétahím félrelépett egy 25 éves nővel. Ez még mindig nem sarkallta válásra Parkert, 2009. június 22-én béranya segítségével ikerlányaik születtek, Marion Loretta Elwell és Tabitha Hodge. Nem is értjük, Broderick mivel tudja egyáltalán maga mellett tartani a Szex és New York sztárját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Ők a legrosszabb anyákhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130826-szorakozas-program-mozi-ok-a-legrosszabb-anyak.htmlSzenzáció - újból együtt az NSYNChttp://www.life.hu/szorakozz/20130826-az-nsync-fiubanda-ujra-osszeallt-a-2013as-mtv-video-music.htmlLuxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.htmlNői cicik lepték el a Times Square-thttp://www.life.hu/szorakozz/20130826-go-topless-napot-tartottak-noi-jogi-aktivistak-new-yorkban.htmlElválik Monica Bellucci és Vincent Cassellhttp://www.life.hu/szorakozz/20130826-monica-belucci-szineszno-es-vincent-cassell-francia-szinesz-elvalnak.html5 programtipp nyárvégi kánikulárahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130823-szorakozas-buli-program-5-programtipp-nyarvegi-kanikulara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.