Három órán át élesztgette vak csirkéjét egy anya

csirke autista család mentés Ausztrália újraélesztés háziállat vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család kedvenc háziállata véletlenül pottyant az úszómedencébe.

Megmentette a család vak kotlósát egy ausztrál édesanya. Az állat az úszómedence környékén mászkált, amikor egy erősebb széllöket belerepítette a vízbe. Roberta Rapo kihalászta, és azonnal pumpálni kezdte kezével Chooky Wooky (így hívják) mellkasát, amíg vissza nem hozta az életbe.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Illusztráció

Ezalatt vendégeik voltak, akik a történtek után hanyatt-homlok elmenekültek tőlük, azt hitték, teljesen megőrültek - írja a brit Metro újság. "Nem hagyhattam meghalni, sokat jelent nekünk, főleg a lányomnak" - árulta el az anya, aki hozzátette: lánya autista és nagyon kötődik ehhez a madárhoz. Chooky Wooky egyébként sértetlenül megúszta az esetet - állapították meg állatorvosok.

Budapest a világ második legjobb városahttp://www.life.hu/szorakozz/20131016-budapest-lett-a-vilag-masodik-legjobb-varosa-a-conde-nast.htmlEzért az őrült videóért rajonganak most milliókhttp://www.life.hu/szorakozz/20131016-a-norveg-ylvis-egyuttes-what-does-the-fox-say-cimu.htmlEgy szál zokniban forgatott Orlando Bloom (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131015-orlando-bloom-brit-szinesz-meztelenre-vetkozott-egy-filmszerep-kedveert.htmlZombik lepték el a spanyol kisváros utcáithttp://www.life.hu/szorakozz/20131014-zombik-leptek-el-sitges-varos-utcait-2013ban-is-megrendezesre-kerult.htmlMilliós fizetésemelést kap Erzsébet királynéhttp://www.life.hu/szorakozz/20131014-ii-erzsebet-brit-kiralyno-fizetesemelest-kap.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.