valóvilág RTL II jelentkező jelentkezés fura Való Világ Villa elindulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bulizni vágyó, fura fazonok is jelentkeztek a ValóVilág 6. szériájába.

Hamarosan újra nyílik a ValóVilla kapuja. A jelentkezők alig várták, hogy végre megmérettethessék magukat. A ValóVilág hatodik évadának szereplőválogatására 15 ezer ember jelentkezett és egy kutya. A műsor várhatóan az RTL II csatornán fut majd - tudta meg az Origo.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

"Közel tizenötezren jelentkeztek, és a visszajelzések alapján rengetegen várják a VV6 indulását. Zömében a húszas éveikben járó fiatalok szeretnének bekerülni, a legidősebb próbálkozó pedig egy hetvenen felüli nyugdíjas hölgy volt, őt is várjuk, hogy érkezzen. Azok vannak itt, akik előzetesen regisztráltak és e-mailben értesítést kaptak. A mostani, első körös válogatón egy adatlapot kell kitölteni, készítünk mindenkiről egy fotót, és van egy kis elbeszélgetés is a kollégáinkkal. Minél érdekesebb és önmagát adja valaki, annál nagyobb esélye van bekerülni" - mondta Losonczi László főszerkesztő az első napon.

Kiszőkült Johnny Depphttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-johnny-depp-golden-globedijas-amerikai-szinesz-szoke-hajjal-jelent-meg.htmlExtrém meleg lesz október 23-ánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-meleg-napsutes-forgalomkorlatozas-menetrendvaltozas-var-rank-oktober-23an.htmlTóth Gabi erotikus táncot lejt kedvesévelhttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-a-parjaval-tancol-uj.htmlHorribilis gázsit kér Puzsér Róberthttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-puzser-robert-kritikus-a-vunderson-es-zuperszexi-masodik-adasaban-szerepelt.htmlMeztelen melleit süttette Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20131021-kate-moss-brit-modell-felmeztelenul-napozott-jamaicaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.