Tóth Gabi Batánovics Lili Szikora Róbert X-Faktor Szabó Ádám mentor Alföldi Róbert párbaj X-Faktor 2013 Geszti Péter kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, vasárnap este Szabó Ádámmal párbajozott Alföldi Róbert mentoráltja. A zsűri döntése alapján Batánoics Lili maradt alul, a színidirektor azonban igencsak berágott.

Alföldi most először érezte úgy, hogy szóba kell hoznia értetlenségét azzal kapcsolatban, hogy az egyik mentoráltja távozni kényszerült a műsorból - derül ki a Blikk cikkéből.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Tiszteletben tartva és természetesen elfogadva mentortársaim döntését, most először érzem azt, hogy kérdőjelek vannak bennem az igazságosságra vonatkozóan. Lili soha nem teljesített ennyire jól, nagyon nagyot énekelt" - nyilatkozta Alföldi Róbert. Ha hihetünk a pletykáknak, többekben is felmerült a kérdés, vajon nem azért küldték-e haza az ítésztársak Lilit, mert a saját versenyzőikre nézve erősebb vetélytársat láttak benne, mint Szabó Ádámban.

Ugyan a végső döntést nem Geszti Péter, hanem Szikora Róbert hozta meg, mégis a 25 év felettiek mentora szólalt meg az ügyben. "Szerintem egyértelmű döntést hoztam, semmilyen taktikai szempontot nem vettem figyelembe. Ha taktikáznék, Ádámot küldtem volna haza, mert ő, ha magához tér, nagyobb ellenfele lehet a lányaimnak, mint Lili" - mondta el Geszti Péter.

Batánovics Lili, akinek duettdala alatt súlyos technikai bakit vétett az RTL KLub, egyébként a kiesése óta megkönnyebbült, beszámolóját erről itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.