Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem foglalkozik a televíziózás íratlan szabályaival Sarka Kata, pedig ezzel könnyen bajt okozhat férjének. Hajdú Péter felesége ugyanis elfogadta a Vundersőn és Zuperszexi műsor meghívását – írja a BorsOnline.

Sarka Kata, Hajdú Péter felesége elfogadta az RTL Klub meghívását, és ő lesz az egyik főszereplője a Vundersőn és Zuperszexi show-nak. A konkurens csatornák között tilos az átjárás, márpedig Hajdú Péter a Frizbi házigazdájaként a TV2 egyik legismertebb híressége.

Sztárok, Nagy Duett, Sarka Kata Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Valóban a férjem miatt nem mentem el eddig az RTL-hez, hiszen ő már négy éve a TV2-höz igazolt. Most is kértem fél nap gondolkodási időt, amikor meghívtak – nyilatkozta Kata, aki ezzel is érzékeltette, hogy neki is dilemmát okozott a meghívás. – Megkérdeztem Petit, aki egyértelműen azt mondta, menjek nyugodtan, nem lesz ebből senkinek gondja. Én alapvetően jóban vagyok Balázzsal, nem hiszem, hogy elvetik a sulykot, de ha mégis így történne, tudom kezelni a helyzetet. Az egyetlen dolog, ami nekem fontos, hogy vannak olyan témák és személyek, amiket nem tartok méltónak hozzám. Ezekről nem szeretnék beszélgetni a műsorban, ahogy esetleg mások megteszik – utalt nagy valószínűséggel a Bálint Toncsival kapcsolatos közelmúltbeli csatározásokra Kata.” – nyilatkozott Sarka Kata a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.