sláger zene Éjjel-nappal Budapest Lagzi Lajcsi slágerlista Lali mulatós dal zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője nem adta fel az álmát, hogy egyszer mulatós zenész legyen. Most végre az első sláger is megszületett, amivel elindulhat a zenei pályán.

Ahogy a Life.hu megírta, Lali már Lagzi Lajcsinál is próbálkozott, és mindent megtett azért, hogy a zenész felfigyeljen rá. Sok kudarc után a göndör hajú bohókás fiú majdnem elhagyta az országot. Most azonban úgy tűnik, végre rátalált a szerencse, mert összehozta azt a dalt, amivel valóban befuthat.

Lali a stúdióban Forrás: RTLKLUB
Ezt látni kell Budapesten!http://www.life.hu/szorakozz/20131127-a-cnn-cikkeben-nyolc-budapesti-nevezetesseget-ajanl-a-turistaknak.htmlHová lett a karácsonyi vásár?http://www.life.hu/szorakozz/20131126-turistak-keresik-budapesten-a-karacsonyi-vasart-a-vorosmarty-teren-de-meg-nem-nyitott-meg.htmlErdei Zsoltra rátalált a szerelemhttp://www.life.hu/szorakozz/20131126-erdei-zsoltra-ratalalt-a-szerelem.htmlÍgy néznének ki ma az elhunyt hírességekhttp://www.life.hu/szorakozz/20131125-igy-neznenek-ki-ma-az-elhunyt-hiressegek-jim-morrison-kurt-cobain-janis-joplin-bob-marley-elvis.htmlHalálos játék hódít Amerikábanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131126-knockout-game-eroszakos-kiutos-jatek-megjelent-az-egyesult-allamokban-halalos-aldozatok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.