Liz Hurley melleinek zongorázik Elton John

mell zongora Vogue Egyesült Királyság címlapfotó Liz Hurley dekoltázs LifeNight Sir Elton John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyára sokáig fogják még emlegetni a brit Vogue magazin decemberi számának címlapját.

Nem akármilyen helyzetben került a Vogue magazin címlapjára Elton John és Liz Hurley. A 48 éves színésznőt egy hófehér zongorára ültették meglehetősen mélyen dekoltált ruhácskájában, amelyből kész csoda, hogy nem esett ki a melle.

Forrás: Northfoto

Elton John eközben a zongorán bravúrozik éppen, nyakában Liz Hurley formás lábaival. Így kell egyszerre pikáns és ünnepi hangulatot teremteni.

Címlapsztár lett a bostoni merénylő - fotóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130718-dzsohar-carnajev-a-bostoni-robbantas-gyanusitottja-szerepel-a-rolling-stone.htmlPiros mellbimbóval sokkol Lady Gaga (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131120-lady-gaga-amerikai-enekesno-piros-mellbimbokkal-pozol-a-gq-ferfimagazin-cimlapfotojan-18.htmlMelleivel köszöntötte fel férjét Mariah Careyhttp://www.life.hu/szorakozz/20131009-mariah-carey-amerikai-enekesno-pikans-fotoval-koszontotte-ferjet-nick-cannont.htmlNicki Minaj utálja a melltartóthttp://www.life.hu/szorakozz/20130928-nicki-minaj-amerikai-enekesno-es-rapper-kijelentette-hogy-utalja-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.