Zaha Hadid tervezés katari al-Vakrah-stadion stadion vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl drága, túl nagy és túlságosan hasonlít egy vaginára a katari világbajnokságra készülő aréna, ezért támadják a híressé vált vb-stadion terveit és megálmodóját. 

Az iraki származású, Londonban élő Zaha Hadid által tervezett katari al-Vakrah-stadiont 2018-ban adják át, nyolcvanezer nézőt tud majd befogadni, akiknek izgalmas, új élményben lesz részük, ígéri a tervező - írja a Sportgéza. Az építmény sokak szerint vaginára hasonlít.

Íme a készülő stadion Forrás: Quatarliving.com

Hadid hasonló arénát álmodott meg a 2020-as tokiói olimpiára is, de ott is kiborultak a látványtervek miatt, az aréna túlságosan kilógna környezetéből, ráadásul rettenetesen sok pénzbe, 300 milliárd jenbe, azaz több mint 600 milliárd forintban kerülne, így most a költségcsökkentésen dolgoznak. Hadid a katari stadionnal kapcsolatos vaginavádakat nevetségesnek találta, szerinte szó sincs hasonlóságról, a katari hajók vitorlái ihlették a tervezéskor. Nemcsak az építészek, hanem a természet is alkot néha furcsaságokat. Nézd meg itt!

Durva baki az RTL Klubon - Antónia nem tudhattahttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-az-rtl-klub-hiradojaban-durva-helyesirasi-hiba-csuszott.htmlVilágszenzáció! - új magyar találmány a Mandorlahttp://www.life.hu/szorakozz/20131129-vilagszenzacio-uj-magyar-talalmany-a-keszsegfejleszto-mandorla.htmlTeljesen megváltozott ByeAlexhttp://www.life.hu/szepulj/20131129-byealex-szemuveg-es-sapka-nelkul-egeszen-maskepp-nez-ki.htmlVacsoratársai vigyáznak Nádas Györgyrehttp://www.life.hu/legykepben/20131127-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-sarka-kata-es-szabo-zsofi-raszoltak-nadas-gyorgyre-hogy-ne-igyon-sokat.htmlSzeretője van Győzikének?http://www.life.hu/szeress/20131127-a-tv2-edes-eleteben-balhezott-egymassal-gaspar-gyozo-es-testvere-zsolti-valamint-bea-asszony.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.