Macskaformájúra vágta testszőrét egy férfi

bajusz LifeNight szőrzet mellkas macska arcszőrzet testszőrzet borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak bajuszt, hanem macskát is formázott testszőrzetéből egy férfi. Vicces fotó következik.

Itt a Movember mozgalom utórengése. Hosszú ideig növesztgethette mellkasszőrét az a férfi, aki végül nemcsak az ilyenkor szokásos bajuszt vágott magának, hanem egy macskát is formázott mellkasára belőle. A hecc kedvéért még össze is kötötte a cica farkát a bajusza végével. Nem semmi!

Forrás: www.imgur.com
Világbajnok a magyar bajuszhttp://www.life.hu/legytrendi/20131107-jaromi-zsolt-vilagbajnok-lett-a-nemetorszagi-bajusz-es-szakallvilagbajnoksagon-magyar.htmlHihetetlen szakállformációkhttp://www.life.hu/life/galeria/20131115-incredibeard-hihetetlen-szakallformaciok.htmlBüszkén viseli szakállát egy nőhttp://www.life.hu/szepulj/20131004-agustina-dorman-egy-indonez-asszony-buszken-viseli-szakallat.htmlSzexi vagy sem, jobban jársz a szakállas férfival!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130306-a-szakall-jotekony-hatasai-vedelem-a-napsugarak-ellen-oregedes-lassitasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.