Bereczki Zoltán könnyekkel búcsúzott Szinetártól

Zorán Bereczki Zoltán búcsú Sztárban sztár könnyek Szinetár Dóra énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltánt meghatódott a Sztárban sztár próbáján. A színész-énekes Zorán dalát, a Szerelemnek múlnia kell című számot adta elő, miközben könnyeivel küszködött. Megromlott házassága lehet a háttérben?

Az utolsó adás próbáján Bereczki tökéletesen hozta Zorán karakterét, de a jelenlévők legnagyobb meglepetésére előadás közben egyszer csak elsírta magát. Bereczki házasságáról tudjuk, hogy sokáig felhőtlen volt, majd másfél éve megromlott a viszonya feleségével, Szinetár Dórával, ekkor külön is költöztek, és néhány hónappal ezelőtt hivatalosan is felbontották a frigyet. Közös kislányuk és számos közös fellépésük miatt azonban rendszeresen tartják a kapcsolatot. Bereczki ebben a szívhez szóló balladában búcsúzik el egykori feleségétől? A Borsnak csak szűkszavúan nyilatkozó sztár csak ennyit mondott a történtekre: „Lehet, hogy túlságosan kimerültem az elmúlt hetek feszített munkájában. A többit nem szeretném megmagyarázni.” Akik azonban ismerik a dal szövegét, tudhatják, hogy az előadás közben kire és mire gondolhat – írja a Bors.

Bereczki Zoltán könnyek között búcsúzott Szinetártól? Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.