Kerényi Miklós Máté Hal a tortán Operettszínház meztelenkedés Brasch Bence slicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortán vacsoraasztalánál fura titkok derültek ki a színészek öltözködési szokásairól...

Elszabadultak az indulatok a SuperTV2 Hal a tortán című műsorában. Minden egy ártatlan sliccel kezdődött: Brasch Bence a vacsorán felhívta Kerényi Miklós Máté figyelmét arra, hogy le van húzva a slicce, és nem szeretné a "kukacát" nézni evés közben.

Együtt vett fenyőt Aniston és kedvesehttp://www.life.hu/szorakozz/20131206-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-es-justin-theroux-amerikai-szinesz-egyutt-vett-karacsonyfat.htmlBereczki Zoltán könnyekkel búcsúzott Szinetártólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131206-bereczki-zoltan-konnyekkel-bucsuzott-szinetartol.htmlBizarr fotón meztelenkedik Gillian Andersonhttp://www.life.hu/szorakozz/20131204-gillian-anderson-amerikai-szineszno-meztelenul-egy-angolnaval-a-kezeben-pozol-a-fishlove-kampanyaban.htmlÍgy még senki sem láthatta Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/szorakozz/20131204-erzsebet-brit-kiralyno-sosem-latott-fenykepei-fiatalkori-szinjatszo-multjabol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.