Részegen forgatta szexjelenetét a színésznő

forgatás sorozat szexjelenet Lizzy Caplan alkohol részeg vodka True Blood - Inni és élni hagyni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alkoholba fojtotta izgalmát Lizzy Caplan, amikor erotikus jelenetre került sor a True Blood forgatásán.

Érthető, ha egy színész izgul egy-egy pikánsabb forgatás előtt. Lizzy Grant sem volt ezzel másképp, amikor kiderült, a Jason Stackhouse karakterét megformáló Ryan Kwantennel kell forró kalandba bocsátkoznia a kamera előtt.

Forrás: AFP
Bajba került a sok vodka miatt P. Diddyhttp://www.life.hu/legykepben/20110803-p-diddy-tul-sok-vodkat-akart-bevini-franciaorszagba.htmlKínos szexjelenetben a sorozatsztárokhttp://www.life.hu/legykepben/20130221-szexjelenet-a-az-ejjel-nappal-budapest-sorozatban-a-naiv.htmlA szexjelenetéről vallott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20121121-a-szexjeleneterol-vallott-a-bajos-szineszno-amanday-seyfried-a-lovelace.htmlAz alkohol homálya fedi Koós János születésnapjáthttp://www.life.hu/legykepben/20131121-koos-janosnak-ket-szuletesnapja-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.