romkocsma Guardian karácsonyi vásár Vörösmarty tér Budapest gyógyfürdő dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nívós brit napilap a magyar fővárosba küldené a téli vakációra áhítozó turistákat.

Budapestet reklámozza a Guardian. A brit lap cikke szerint érdemes télen is ellátogatni a magyar fővárosba, amelynek pezsgő éjszakai élete Berlinével vetekszik. Aki ünnepi hangulatra vágyik, annak a Vörösmarty téren a helye, ahol autentikus karácsonyi vásárba botlik az ember, de mindenképp ki kell próbálni a patinás gyógyfürdőket is – írják.

Széchenyi Gyógyfürdő Forrás: AFP

A lap szerint a 2-es villamoson is megéri utazni, ahonnan gyönyörű a kilátás a Dunára és a Budai várra. De nem szabad kihagyni a híres romkocsmákat sem.

Korábban a CNN zengett rólunk ódákat: a budapesti Vásárcsarnokot Európa legjobb piacává választotta meg, majd a nyolc legjobb, legszebb budapesti helyről számolt be. De dicséretet kapott már a jellegzetes magyar konyha is.

A magyar konyhát dicséri a CNNhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131122-a-cnn-hirportal-a-tradicionalis-magyar-eteleket-ajanlja.htmlA budapesti Vásárcsarnok Európa legjobb piacahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-a-budapesti-vasarcsarnok-lett-europa-legjobb-piaca-a-cnn-travel.htmlEzt látni kell Budapesten!http://www.life.hu/szorakozz/20131127-a-cnn-cikkeben-nyolc-budapesti-nevezetesseget-ajanl-a-turistaknak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.