Erre kerestek rá legtöbben 2013-ban

Forrás: AFP -
Voice lista keresés Google Paul Walker Zeitgeist internet Krasznai Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Google összeállította az idei év top keresési eredményeit, az úgynevezett "Zeitgeist" listákat. Íme, a nevek, kifejezések, akikre/amikre a legtöbben kíváncsiak voltak 2013-ban.

Paul Walker, az Éjjel-Nappal Budapest, a Voice és Krasznai Tünde vezeti a Google idei magyar keresési toplistáit.

Forrás: AFP

Az évente nyilvánosságra hozott, népszerű kereséseket összesítő listákból kiderül, hogy kik és mik keltették fel leginkább az ország érdeklődését, hogy milyen ügyek, botrányok, és mindennapi problémák foglalkoztatták leginkább hazánkat 2013-ban. A legnépszerűbb netes keresések között feltűnik egyebek mellett a Nemzeti Színház, a legolcsóbb repülőjegyek, a palacsinta receptje, de az is, hogy "mi a szerelem?" és „hogyan kell csókolózni?" Nagyon helyes!

Elképesztő Elvis-dal egy 16 éves fiútólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131217-david-thibault-16-eves-kanadai-fiu-elkepesztoen-enekli-elvis-presley-blue-christmas-cimu-dalat.html13 állat, akiket imádtunk 2013-ban!http://www.life.hu/szorakozz/20131217-ime-a-legimadnivalobb-allatok-2013-bol.htmlElhagyja az országot Stonehttp://www.life.hu/szorakozz/20131217-elhagyja-az-orszagot-stone-a-2012-es-x-faktor-enekese.htmlPaul Walker is a fehér keretesek közötthttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-paul-walker-heath-ledger-james-gandolfini-james-dean-clark-gable-marilyn-monroe-brandon-lee.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.