Elképesztő Elvis-dal egy 16 éves fiútól

Forrás: Facebook/David Thibault -
Elvis Presley imitátor hang éneklés akusztikus gitár Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kanadai fiatal Elvis Presley Blue Christmas című dalát énekli el szenzációsan.

A Király 1977-ben halt meg, de Elvis-imitátorokból nincs hiány. Egy kanadai tinédzser azonban olyan alakítást nyújtott, amit eddig még nem láttunk. David Thibault mindössze 16 éves, de meghazudtolta korát, amikor akusztikus gitárjával egy helyi rádióállomásra látogatott el és belevágott a Blue Christmasbe.

David Thibault Forrás: Facebook/David Thibault

Zseniálisan énekel, a hangi hasonlóság pedig egyenesen hátborzongató. Már több mint 6 millióan nézték meg a srác nem mindennapi előadását az interneten. Ne hagyjátok ki ti sem!

Ő a világ legédesebb sünijehttp://www.life.hu/szorakozz/20131216-darcy-a-haromeves-sundiszno-a-legcukibb-a-vilagon.htmlBudapestről áradozik a Guardianhttp://www.life.hu/szorakozz/20131216-a-guardian-brit-lap-budapestet-a-karacsonyi-vasart-a-gyogyfurdoket-es-a-romkocsmakat-dicseri.htmlFura jelet kapott a ByTheWay énektanárahttp://www.life.hu/szorakozz/20131215-hunyadi-laszlo-a-bytheway-enektanaranak-zoknijan-egy-nagy-x-van-ami-szerinte-jelzes-erteku.htmlBozsek: "Nem miattam van itt a ByTheWay"http://www.life.hu/szorakozz/20131215-bozsek-mark-des-laszlo-es-takacs-nikolas-mesel-a-kozos-munkarol-x-faktoros-duettpartnereikkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.