13 állat, akiket imádtunk 2013-ban!

Forrás: Instagram/Trotterpup -
cukiság kutya állat 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legstílusosabb kutya, a legcukibb süni és a legvidámabb blöki - ez csak néhány példa az idei év állatkái közül, akik elrabolták a szívünket.

2013 is számos különleges négylábút tartogatott számunkra. Szerencsére gazdáik büszkén posztolgatták közösségi oldalaikra a viccesebbnél viccesebb vagy épp szívet melengető fotókat az állatokról. Nem tudsz elmenni mellettük mosoly nélkül! Itt van például Trotter, a legvagányabb hipszter francia bulldog.

Forrás: Instagram/Trotterpup

Megőrülsz, olyan jó fej Champ, a golden retriever, aki 2013 legmosolygósabb és egyik legfotogénebb kutyusa. Nem mehetünk el szó nélkül Darcy, a világ legbájosabb sündisznócskája mellett sem. És végül itt van Harlow vizsla és Indy tacskó hihetetlen egymásra találása és barátsága. További cukiságokért barangoljatok el ide!

Budapestről áradozik a Guardianhttp://www.life.hu/szorakozz/20131216-a-guardian-brit-lap-budapestet-a-karacsonyi-vasart-a-gyogyfurdoket-es-a-romkocsmakat-dicseri.htmlŐ a világ legédesebb sünijehttp://www.life.hu/szorakozz/20131216-darcy-a-haromeves-sundiszno-a-legcukibb-a-vilagon.htmlMinden nap karácsonyozik egy brit férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20131213-andy-park-brit-ferfi-minden-nap-megunnepli-a-karacsonyt.htmlGrammy-re jelölték Presser Gáborthttp://www.life.hu/szorakozz/20131213-presser-gabor-zenesz-es-adamis-anna-dalszovegiro-neve-is-szerepel-a-grammy-jeloltek-listajan-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.