valóvilág Facebook hercegnő Istenes Bence RTL II Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan a Life.hu megírta, Lilu és Istenes Bence vezetik a 2014 január 12-én induló ValóVilágot. Istenes az effelett érzett örömét a Facebookra is posztolta.

Lassan összeszokott páros lesz Liluból és Istenes Bencéből. A műsorvezetők örülnek a feladatnak, a személyük azonban megosztja a nézőket. Van, aki Sebestyén Balázst látná inkább Bence helyett, és van, aki a Stohl András-Lilu párosra szavazna.

A Való Világ villájáról készült képeket nézd meg galériánkban! Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Istenes Bence az információt a közösségi portálon osztotta meg: "Újra a hercegnőmmel vezethetek műsort... Január 12-en indul a ValóVilág! Ki volt az elmúlt években a kedvencetek?

Így szállít fenyőfát Győzikehttp://www.life.hu/szorakozz/20131219-gaspar-gyozo-a-tv2-edes-eleteben-biciklin-szallitott-karacsonyfat.htmlTóth Gabi isteni küldetéséről mesélthttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-ugy-veli-isteni-kuldetese-van.html(Mű)balhé a Frizbiben: Hajdú vs. Markoshttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-tv2-frizbijeben-hajdu-peter-es-markos-gyorgy-osszebalheztak.htmlZaklatják a ByTheWay-fiúkathttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-fiucsapatat-a-bythewayt-eroszakos-rajongok-zaklattak-a-corvin-setanyon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.