Morning Show sztár Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Showban viccelődött Balázs – olyan sztárokon köszörülte a nyelvét, akik ittasan koncerteztek. Ez sokaknál kiverte a biztosítékot, Demjén Rózsi szíve szerint egyenesen felpofozná a műsorvezetőt. 

A rádiósok péntek reggel arra kérték a hallgatókat, meséljék el élményeiket – olyan történeteket vártak, amikből kiderül: a sztárok közül sokan vállalhatatlan állapotban, részegen lépnek fel a nagyközönség előtt.

forrás: Life.hu

Egy hallgató például azt írta, hogy a pellérdi falunapon Demjént ketten kísérték le a színpadról. Egyszer júniusban Koós Réka, a Különös szilveszter című számot adta elő részegen – hallhattuk egy másik hallgató mondanivalóját, és ugyan a műsorvezetők próbáltak elhatárolódni, azért a háttérben jól hallhatóan remekül mulattak.

Az érintettek nem tartják viccesnek a közzétett történeteket. „Munka előtt sosem ittam még, úgyhogy érezzék jól magukat, akik ezt kitalálták. Számomra a karácsony sokkal fontosabb” – reagált a Borsnak Koós Réka. Demjén Rózsi pedig cseppet sem volt jó kedvében: „Ez már mániájává válik minden hülye celebnek! Egyszerűen nincs más mondanivalójuk, máson köszörülik a nyelvüket. Elég volt a viccelődésből! Sebestyén olyan gyerek, aki csak vigyorogni tud mindenen. Nagyon örülnék, ha végleg megbukna. Megbukott már pár műsorával, mert csak ő nevet a saját viccein. Nagyon jópofa akar lenni, de azt mondom, ezeket a jópofákat egyszer jól pofán kellene vágni!” – nyilatkozott szintén a Borsnak a Kossuth-díjas énekes.

Összeveszett Sebestyén Balázs és Vadon Janihttp://www.life.hu/szorakozz/20130925-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-vadon-jani-musorvezeto-ujra-a-kepernyon.htmlKiújulhat a viszály Stohl András és Sebestyén Balázs közötthttp://www.life.hu/szorakozz/20120523-kiujulhat-a-korabbi-viszaly-az-rtl-klub-musorvezetoi-stohl-andras.htmlTrágárság a tévében - Balázsnak még ezt is lehet?http://www.life.hu/szorakozz/20131209-tragarsag-a-teveben-avagy-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-musorvezetoje-meg-ezt-ismegteheti.htmlMennyire szeretik Balázst?http://www.life.hu/szorakozz/20131126-sebestyen-balazs-musorvezeto-egy-szandekos-kozlekedesi-szabalysertessel-teszteli-az-orszagot-arra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.