Így néz ki felnőttként az Igazából szerelem Joannája

karácsony film Igazából szerelem Mariah Carey szereplő énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Olson neve valószínűleg nem mond sokat senkinek, de ha azt mondjuk, hogy ő volt az Igazából szerelem Joannája, aki Mariah Carey számát adta elő a film végén, máris tudjátok, kiről beszélünk.
Olivia Olson 2011-ben, 19 évesen Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown

Olivia jelenleg 21 éves, Amerikában él és dolgozik - 2013-ban jelent meg első önálló kislemeze, emellett szinkronszínészként adja a hangját több sorozat szereplőjének. Az Igazából szerelemhez visszatérve: az idén 10 éves film rendezője, Richard Curtis elárulta, Olivia annyira tökéletesen énekelte Mariah Carey dalát, hogy attól félt, a nézők nem hiszik majd el, hogy tényleg a kislány hangját hallják. Ezért is hallatszik a kislány lélegzete is a filmben, hogy még valóságosabbnak tűnjön: ő énekel.

Betegen vállalta a filmezést a genetikushttp://www.life.hu/legykepben/20131206-czeizel-endre-genetikus-betegen-forgatta-a-coming-out-cimu-magyar-komediat.htmlBikiniben ment a hóra Mariah Careyhttp://www.life.hu/szepulj/20131223-mariah-carey-enekesno-egy-szal-bikiniben-setaltat-kutyat-a-havas-aspenben.htmlTolókocsiba került Mariah Careyhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130712-mariah-carey-amerikai-enekesno-tolokocsiba-kerult-miutan-megserult-egy-videoklip.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.