X-Faktor ByTheWay rajongók koncert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas ováció és telt ház fogadta a ByTheWayt első, X-Faktor utáni koncertjükön, Szegeden. 

Az X-Faktor történetének legsikeresebb csapata, a ByTheWay máris belekezdett a koncertturnéjába. Első két fellépésükre a Fókusz is elkísérte őket, ahol sikítozó tinik hada fogadta őket. Hogy miként, azt az alábbi videóban megnézheted:

Megbántódott a ByTheWay Geszti kritikájánhttp://www.life.hu/legykepben/20131216-geszti-peter-kritikaja-megbantotta-a-bytheway-tagjait.htmlByTheWay: "Van élet a műsor után"http://www.life.hu/legykepben/20131215-bytheway-interju-az-x-faktor-donto-utan.htmlByTheWay: "Nem bírtuk visszatartani a sírást"http://www.life.hu/legykepben/20131215-bytheway-meghato-pillanata-az-x-faktor-dontoben.htmlAlföldi lányai a ByTheWaynek szurkolnakhttp://www.life.hu/legykepben/20131213-alfoldi-robert-egykori-x-faktoros-versenyzoi-peterffy-lili-batanovics-lili-es-eckert-aniko-is-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.