Kiderült, kivel utazik Mexikóba Danics Dóra

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence -
X-Faktor Facebook Danics Dóra rajongók utazás Mexikó Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krasznai Tünde rajongói szerint az lenne a tisztességes, ha Danics Dóra versenytársát vinné el az X-Faktorban megnyert álomutazásra.

A lányok szimpatizánsai a legnagyobb közösségi portálon adtak hangot véleményüknek, miszerint az lenne a fair, ha Dóra Tündét vinné magával a mexikói álomútra. Úgy vélik, Dóra győzelmében jelentős szerepe volt Tündének is. Rengeteg olyan szavazó van ugyanis, aki azért voksolt a végső győztesre, mert egy csapatban volt Krasznaival, és ezért úgy érezték, muszáj őt támogatniuk.

Versenytársak, duettpartnerek és barátok is voltak Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Ha van benned egy kis emberség, a Tündit viszed el nyaralni. Neki köszönheted, hogy nyertél! Az ő rajongói mind rád szavaztak" – írja az egyik, szavazatát a versenyzőtársra küldő hölgy Dóra közösségi oldalán.

"Természetesen ha Dóra megkeresne ezzel, igent mondanék neki, mindenki így tenne. Ugyanakkor még nem is beszéltünk ilyesmiről, az ő döntése, ő nyerte meg az utazást. Megtisztelő, hogy a rajongók így gondolkodnak" – kommentálta a felvetést a Vasárnapi Blikknek Tünde.

"Maximálisan egyetértek a rajongókkal abban, hogy sokat köszönhetek Tündének. A műsor alatt és azóta is jó barátságot ápolunk egymással, a versenyben az utolsó percekig egymás támaszai voltunk. Rengeteget gondolkodtam azon, miként legyen, Tündével is beszélgettünk már, de elsősorban a közös munkáról. Azt azonban meg kell érte­niük a rajongóknak is, hogy a lehető legtöbbet az életemben édesanyámnak köszönhetek, így őt szeretném elvinni magammal Mexikóba" – árulta el az X-Faktor nyertese, Danics Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.