VV Éva beszólt az új szereplőknek

Fotó: Mudra László - Origo -
VV Iza VV Éva VV Alekosz Facebook VV Alexa RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Figyelemmel kíséri Baukó Éva a ValóVilág 6 történéseit. A valóságshow 4. szériájának azóta jó útra tért botrányhősnője a Facebookján kommentálja a látottakat.

Nem rejti véka alá VV Éva, hogy mit gondol a 2014-es ValóVilág-széria játékosairól. A lány a legnagyobb közösségi portálon kürtölte világgá véleményét.

Fotó: Mudra László - Origo

"Ez az Iza mit hitt, hogy a villában nem fogják smink nélkül kamerázni? Buta. Ez a Samu Alekoszra hajaz... Káosz professzor? South Park? Megjátssza a hülyét. Tiszta Pákó hangja van, nem? És megérkezett a ribanc, aki több mint 500 pasival volt. Nézitek? Ez az Alexa gyaaaa, kilőném az űrbe" - kommentálta Éva a Facebookon.

Megtízszerezte a VV az RTL II nézettségéthttp://www.life.hu/legykepben/20140113-a-valovilag-megtizszerezte-az-rtl-ii-nezettseget.htmlKi szexel leghamarabb a VV-Villában - Videó (18+)http://www.life.hu/legykepben/20140112-katz-david-videojaban-vv-simon-vv-aurelio-vv-alexa-vv-iza-vv-charlotte-es-vv-zsolt.htmlElstartolt a VV6 - Hatan beköltöztekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140112-az-rtl-ii-valovilag-6-villajaba-bekoltotott-aurelio-iza-charlotte-simon-zsolt-es-alexa.htmlA VV-Villa szexfelelőse: Aureliohttp://www.life.hu/szeress/20140112-az-rtl-ii-valovilaganak-szereploje-aurelio-fogadasbol-vette-el-nyilvanosan-egy-lany-szuzesseget.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.