Matthew McConaughey Jennifer Lawrence Julia Roberts 12 év rabszolgaság Amerikai botrány Cate Blanchett Lupita Nyongo Critics Choice Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai kritikusok a 12 év rabszolgaság színésznőjének, Lupita Nyong'o-nak ítélték a legjobb női mellékszereplőjének járó díjat.

Nagy meglepetésre nem Jennifer Lawrence, Julia Roberts vagy Scarlett Johansson kapta a Critics Choice Movie Awards legjobb női mellékszereplőjének járó díjat: az amerikai kritikusok a kenyai Lupita Nyong'o alakítását ismerték el a kitüntetéssel.

Forrás: AFP

Ezt leszámítva a díjátadó a várakozásoknak megfelelően alakult a díjátadó: Cate Blanchett kapta a legjobb színésznőnek, Matthew McConaughey pedig a legjobb színésznek járó díjat. A legjobb film a 12 év rabszolgaság lett, az Amerikai botrány pedig a legjobb vígjáték kategóriában nyert.

A legszebb sminkek és hajak a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/szepulj/20140114-a-legszebb-sminkek-es-frizurak-a-golden-globe-dijatadon.htmlKi volt a Golden Globe szépe?http://www.life.hu/legytrendi/20140113-ruhak-a-golden-globe-arany-globusz-2014-dijatado-voros-szonyegen.htmlPalácsik Timi ragyogott a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/legytrendi/20140113-andy-vajna-felesege-palacsik-timi-a-golden-globe-on-keszult-kepet-posztolt.htmlEllesett pillanatok a 71. Golden Globe díjátadórólhttp://www.life.hu/life/galeria/20140113-ellesett-pillanatok-a-71-golden-globe-dijatadorol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.