Robert Downey Jr. színész Vasember éneklés duett Sting születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég került nyilvánosságra egy felvétel, amelyen a Vasember sztárja Stinggel ad elő egy duettet az énekes 60. születésnapján. Robertnek igazán jó hangja van.

A különleges előadásra egy New York-i színházban került sor. Annyi biztos, hogy Robertnek nem lehet oka panaszra, fantasztikus volt a produkció.

A videót mostanra közel másfél millióan tekintették meg. Nézd meg te is!

Disney karakterek élőbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-karen-graw-izraeli-muvesz-eletre-hivta-a-disney-mesek-foszereploit.htmlKultúrcsemege - Ábrahám Edittel nassolunkhttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-kulturcsemege-abraham-edittel-nassolunk.htmlSiker, drogok és botrányok: Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20140115-fotokon-akkor-es-most-kate-moss-brit-szupermodell.htmlAz utolsó villalakó nem akar pucérkodnihttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-az-utolso-villalako-nem-akar-pucerkodni-a-zuhany-alatt-sem.htmlBalhézott Shia LaBeoufhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-shia-labeouf-amerikai-szinesz-egy-londoni-kocsmaban-balhezott-egy-ismeretlen-ferfival.htmlVillám csapott a Krisztus-szoborba: Megrongálódott!http://www.life.hu/szorakozz/20140118-brazilia-rio-de-janeiro-villam-csapott-a-krisztus-szoborba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.