Autista, vak kisfiú találkozása a zenével

Forrás: Youtube -
utcazenész kisfiú autista videó zenehallgatás vak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jacob Smith egy utcazenészbe futott bele a Kansas állambeli Lawrence utcáin sétálva. Szívszorító videó egy különleges kapcsolatról.

Két évvel ezelőtt a 8 éves Jacob Smith szüleivel sétált az utcán, amikor egy utcazenésszel találkozott. A kisfiú, aki egyszerre vak és autista, az átlagembertől eltérően egészen másképp élte át a gitár- és énekhangot: a zenét követve egyre közelebb ment az utcai művészhez, akinek végül a gitárjára is rátette a kezét.

Forrás: Youtube
Nagyon durva: Daryl Hannah bevallotta, hogy autistahttp://www.life.hu/legykepben/20130926-daryl-hannah-szineszno-a-kill-bill-legendas-foszereploje-szuletese-ota.htmlMegtanult nevetni - az autista fiú életét egy kóbor macska változtatta meghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101125-megtanult-nevetni-az-autista-fiu-eletet-egy-kobor-macska.htmlBeállt az énekes a dalát előadó utcazenész melléhttp://www.life.hu/szorakozz/20131106-jimmy-somerville-skot-zenesz-beallt-a-bronski-beat-smalltown-boy.htmlHárom órán át élesztgette vak csirkéjét egy anyahttp://www.life.hu/szorakozz/20131017-egy-ausztral-anyuka-harom-oran-at-elesztgette-a-csalad-vak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.