Betámadták Istenes Bencét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
ValóVilág 6 Istenes Bence RTL II hízás fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap nőinek tűnő nadrágja miatt szóltak be a kommentelők Istenes Bencének, most pedig azért kap kritikákat a ValóVilág műsorvezetője, hogy jónéhány kiló felszaladt rá. Azért nagy baj nincs...

Internetes kommentekben tesznek megjegyzést a ValóVilág nézői. Mi történt Istenes Bencével, az X-Faktor óta? - kérdezik. A műsorvezető valóban felszedett néhány kilót, és most azon van, hogy megszabaduljon tőlük.

Ez a naci tényleg nem volt előnyös Forrás: facebook

"Amikor tavaly az X-Faktor végéhez közeledtünk, elengedtem kicsit magam. Pláne, hogy jöttek az ünnepek, és hazalátogattam a családomhoz, csak ettem és ettem és ettem. De olyan jólesett, azt hittem, mindent megengedhetek magamnak. Amikor kiderült, hogy én vezetem a ValóVilágot, belegondoltam, hogyan fogok mutatni a képernyőn, hiszen karácsonykor összesen hét kilót sikerült felszednem. 77 kiló voltam, aztán 84-re híztam fel" - mondta el a Blikknek Istenes.

"Szerencsére még időben észbe kaptam, és már három hete újra eljárok futni, és odafigyelek arra, hogy mit eszem. De nem tagadom, esténként becsúszik néha egy kis nassolás, a boldogsághormon kell a szervezetnek" – tette hozzá műsorvezető. "A baj az, hogy úgy hízok, mint a nők: a hasamra, a combomra, és ez valóban nem mutat jól a képernyőn. A legrosszabb pedig, hogy ezekről a helyekről a legnehezebb ledolgozni, amit felszedett az ember. Már olyan két-három kiló lement a hétből, szóval jó úton haladok, és remélem, az elkövetkező hetekben minden felesleg lemegy majd rólam" - jelentette ki Bence.

ValóVilág - Bemutatjuk az új lakókathttp://www.life.hu/szorakozz/20140122-az-rtl-ii-valovilagabol-alexanak-mennie-kellett-vv-krisztian-es-vv-zsofi-pedig-bekoltozott-a-villaba.htmlAlexának távoznia kell a Villábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20140121-az-rtl-ii-valovilagabol-alexanak-kell-tavoznia.htmlMiért nincs a ValóVilágban Lilu? http://www.life.hu/szorakozz/20140121-az-rtl-ii-valovilagaban-lilu-is-musorvezeto-lesz-eddig-szabadsagon-volt.htmlSzégyenében zokogott VV Aurelio és Alexahttp://www.life.hu/szorakozz/20140120-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-aurelio-es-vv-alexa-szegyeneben-zokogott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.