ValóVilág: Laci Krisztiánt viszi párbajozni

Forrás: RTL 2 -
RTL 2 VV Krisztián ValóVilág6 VV Laci VV Aurelio párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legtöbben arra tippeltek, hogy Laci Aureliót viszi ki párbajozni, nem így történt. A szombathelyi simlis úgy döntött Krisztiánt hívja magával a megmérettetésre.  

A negyvenéves villalakó a döntés előtt mindenkivel elbeszélgetett, kikérte társai véleményét, megkérdezte, ki, kit vinne ki. Kifejtette, Aureliót erősnek tartja, és Dorkának azt is elmondta, úgy érzi, a bőgőmasina elárulta, ezért ha visszajön a párbajról, kicsinálja.

Hosszas fejtegetést után Laci kibökte, a legutolsók között beköltőző Krisztiánt viszi ki a villából, aki ellen egyébként jó eséllyel veszi fel a harcot.

Már a kiválasztásnál is Krisztiánt pöckölte volna ki a Villából Forrás: RTL 2

Krisztián elárulta, be van tojva, de számított arra, hogy párbajoznia kell.

Csobot Adél és VV Béci lesznek a BeleValóVilág műsorvezetőihttp://www.life.hu/szorakozz/20140129-az-rtl-2-belevalovilag-cimu-musorat-csobot-adel-es-vv-beci-vezeti.htmlÍgy kell pasizni ValóVilág módrahttp://www.life.hu/szeress/20140128-dorka-az-rtl-klubon-futo-valovilag-6-szoke-csabitoja-es-a-macso-zsolt-kozott-elcsattant-az-elso-csok.htmlValóVilág: Simon és Charlotte összekaptakhttp://www.life.hu/szeress/20140127-a-rtl-2-valovilag-6-ban-vv-simon-es-vv-charlotte-veszekedett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.