cukiság kutya hóréteg havazás videó kedvenc macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassacskán belepi az országot a hó! Mi most megmutatjuk nektek, mennyire élvezik a cuki kutyusok és macsekok, amikor a testüket majdnem ellepő hóban szaladgálnak.

Irány a természet! Itt az ideje, hogy te és kis kedvenced is friss levegőhöz jussatok! Abban biztos lehetsz, minél mélyebb a hóréteg, kedvenced annál jobban fogja élvezni. Talán pont így, ahogy a videóban a blökik, akik síléc nélkül síelnek, vagy a játékos macskák, akik alagútnak használták a mély hóréteget. Itt nézheted meg a viccesebbnél viccesebb hóakrobata cicákat és kutyákat:

Vin Diesel őrült tánca - videóhttp://www.life.hu/szorakozz/20140129-vin-diesel-szinesz-orult-tancot-lejtett-katy-perry-es-beyonce-dalaira.htmlSzuperember lett Ferenc pápahttp://www.life.hu/szorakozz/20140129-ferenc-papat-szupermankent-abrazolo-festmenyt-keszitett-egy-olasz-muvesz.htmlA színpadon folytatja a Szex és New York Charlotte-ja http://www.life.hu/szorakozz/20140129-kristin-davis-a-a-szex-es-new-york-charlottja-a-londoni-west-enden-kapott-szerepet.htmlNégy tuti buli februárrahttp://www.life.hu/szorakozz/20140128-partizz-velunk-partiajanlo-negy-tuti-buli-februarra.htmlMegtalálták a japán utazó Pesten ellopott biciklijéthttp://www.life.hu/szorakozz/20140125-josihiro-simada-japan-vilagutazo-kerekparjat-budapesten-loptak-el-most-megkerult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.