A színpadon folytatja a Szex és New York Charlotte-ja

Forrás: AFP -
színésznő Michael Douglas Mark Bazeley Dan Gallagher West End - London Szex és New York Kristin Davis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni West Enden kapott szerepet Kristin Davis, a Szex és New York amerikai sztárja, aki a Végzetes vonzerő című filmklasszikus színpadi változatában lesz látható Natascha McElhone oldalán  -számol be a távirati iroda.

A 48 éves Davis - aki egyébként mindent elkövet, hogy elkészüljön a Szex és New York mozifilm harmadik része - alakítja majd a feleségét a történet vonzó és hűtlen főszereplőjének, Dan Gallaghernek, akit a filmben Michael Douglas játszott. Londonban Mark Bazeley lesz látható a szerepben.

Kristin Davist a romantikus Charlotte szerepében ismerte meg a világ Forrás: AFP

Kristin Davis elsősorban a Szex és New York című sorozat, majd a széria folytatásaként elkészült két film Charlotte nevű karaktereként ismert, de játszott más filmekben is. A Végzetes vonzerő, amelyet 1987-ben mutattak be és hat Oscar-jelölést kapott, Trevor Nunn rendezésében mutatkozik be a Royal Haymarket Színházban március 25-én.

Elengedte magát a Szex és New York sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140108-jason-lewis-a-szex-es-new-york-szinesze-pocakot-novesztett.htmlLesz Szex és New York 3?http://www.life.hu/szorakozz/20140109-sarah-jessica-parker-amerikai-szineszno-es-kristin-davis-amerikai-szineszno-szeretne-folytatni-a.htmlA Szex és New York miatt tűnt el a lapostetűhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130711-a-szex-es-new-york-megszabaditotta-a-vilagot-a-lapostetutol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.