Ők ismerik a titkot: a 10 leghosszabb hollywoodi házasság

színésznő házasság párkapcsolat színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mi a hosszú házasság titka? A sztárok már csak tudják! Most olyan tíz híres párkapcsolatot mutatunk be, ahol a felek úgy döntöttek: fogadalmukhoz hűen kitartanak egymás mellett jóban-rosszban.

1. Dustin Hoffman és Lisa Gottsegen: 31 év

A 73 éves Hoffman többször is hangoztatta, hogy a házasság furcsa számára, egyszer még azt is mondta, hogy van benne valami természetellenes. Ennek ellenére elég jó munkát végez ezen a téren. Az Oscar-díjas színésznek és feleségének, Lisa Gottsegennek már volt ideje összecsiszolódni. Négy gyereket neveltek fel közösen. Mindketten sikeresek a munkájukban, Gottsegen amellett, hogy ügyvéd, 2007-ben beindított egy bőrápoló szereket gyártó céget. Hoffman szerint hosszú házasságuk titka, hogy hagyják egymást élni.

AFP
AFP

Szólj bele! Irány külföldre dolgozni! Hogyan? Kivel? Miért?



2. Meryl Streep és Don Gummer: 34 év

Meryl Streep minden téren tökéletes, nem is csoda, hogy ezen a listán is szerepel. Egyébként nem a 61 éves színésznő az egyetlen őstehetség a családban. Férje Gummer elismert szobrász, műveivel világszerte találkozhatunk múzeumokban. 3 gyermekük van: Mamie, Grace és Luisa. Mamie és Grace édesanyjuk nyomdokaiba lépve szintén a színészetet választotta hivatásának. Meryl Streep szerint hosszú és boldog házasságuk titka, hogy mindig mindketten nagyon megértőek a másikkal szemben. "A férjem pontosan tudja, hogy milyen maradandó dolgokat alkotni. Talán ha átlagos munkája lenne, nehezebben értené meg. Szerintem nagyon fontos, hogy olyan ember legyen melletted, aki értékel" - állítja a színésznő.

AFP
AFP

3. Jeff Bridges és Susan Geston: 35 év

A 62 éves Oscar-díjas színész feleségének neve és arca talán csak keveseknek ugrik be. Susan Geston és Jeff Bridges a hollywodi sztárpárokkal ellentétben ugyanis kerülik a nyilvánosságot. Geston pincérnőként dolgozott egy farmon, amikor a Rancho Deluxe forgatásán találkozott Jeff-fel. Állítása szerint egy hét alatt beleszeretett. "Egyből éreztem, hogy hazaértem, hogy ehhez a nőhöz tartozom. Mit kívánhat még egy feleségtől az ember?" - nyilatkozta a színész.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



AFP
AFP

4. Ron Howard és Cheryl Alley: 37 év

Az Apolló 13 és a Da Vinci-kód rendezőjének karrierje színészként indult, 8 évig játszotta Opie-t, a tipikus kisvárosi amerikai fiút az Andy Grifith Show-ban. Az 58 éves Howard egyetemista szerelmét vette feleségül 1975. június 7-én. Nagyon büszke arra, hogy miközben már 40 éve dolgozik a szórakoztatóiparban még mindig boldog családban él. 4 gyerekük született, köztük egy ikerpár.

AFP
AFP

Tipp! Angelina Joliet gúnyolja az egész világ! Kattints a galériáért!



5. Sissy Spacek és Jack Fisk: 38 év

Az 60 éves Oscar-díjas Sissy Spacek sohasem volt tipikus hollywoodi színésznő, mivel karrierjét a független filmekkel alapozta meg. Egy ilyen filmforgatáson találkozott Jack Fisk rendezővel is. Miután nagysikerű mozikban is szerepet kapott úgy döntött, hogy visszavonul, és csak a családjának él, 4 évig nem dolgozott. Talán emiatt a döntése miatt tart már majdnem 4 évtizede házassága Jackkel. Két lányuk van, Schuyler és Madison. Virginiában élnek egy farmon.

AFP
AFP

6. Christopher Plummer és Elaine Taylor: 41 év

A muzsika hangja című film Georg von Trapp kapitánya nemcsak mozifilmekben szerepelt, de sokat játszott színpadon is. A 82 éves kanadai származású színész 1969-ben egy filmforgatáson találkozott feleségével. Önéletrajzi könyvében arról is ír, hogy milyen üresnek és levertnek érezte magát, ha nem voltak együtt. Pedig annak idején Elaine-nek voltak feltételei, mielőtt hozzáment. Christopher nagyon szerette az italt, Elaine kikötötte, hogy csak úgy randizik vele, ha leteszi a poharat. Egy év múlva már házasok voltak.

AFP
AFP

7. Julie Andrews és Blake Edwards: 43 év

A színésznő és a rendező szintén egy filmforgatáson találkozott először, még 1970-ben. A Lili drágám című filmben Julie egy első világháborús német kémet alakított. Habár a film nem lett kasszasiker, gyümölcsöző kapcsolatuk itt indult el. Julie talán legismertebb alakítása A muzsika hangjának Máriája, de ezen kívül még számos Edwards filmben is szerepelt. 5 gyerekük született. A hosszú házasság titka szerinte a rugalmasság. Egyszer azt is nyilatkozta, hogy minden szerelem változik, és nem lehet egyfolytában teljes szívvel szerelmes az ember.

AFP
AFP

Tipp! Bájos, titokzatos és szexi. Kattints a galériáért! (+18)



8. Martin Sheen és Janet Templeton: 50 év

A 71 éves Martin Sheen, a Nyugati szárny című film Josiah Barlet nevű ügynöke népes családba született. 10-en voltak testvérek, de hetedikként ő volt az első, aki már az Egyesült Államokban látta meg a napvilágot. Egy daytoni lányt vett el. Janettel négy gyerekük született: Charlie, Emilio, Ramon és Renée.

Northfoto
Northfoto

9. Alan Alda és Arlene Weiss: 55 év

A M.A.S.H. című sorozat gúnyos orvosa, Alan Alda és felesége, Arlene nagy utat tett meg Bronxból. Sohasem szégyellték származásukat. Alda 5 Emmy- és 6 Golden Globe-díjat nyert. Sohasem szeretett a magánéletéről beszélni, felesége pedig még kevésbé. Klarinétosként viszont annál inkább imádja, ha a színpadon a reflektorfényben állhat. 3 gyermekük és 7 unokájuk van.

AFP
AFP

10. Kirk Douglas és Anne Buydens: 58 év

A 95 éves színész és felesége, Anne Buydens 58 éve házasok. Anne Kirk második felesége. Kirk legismertebb gyermeke Michael Douglas az első házasságából született. Douglas és Buydens 1953-ban találkozott először az Act of Love forgatásán. Habár ekkor már jegyben járt Pier Angeli színésznővel, Anne-nel elszöktek Las Vegasba és összeházasodtak. 2004-ben tartották az aranylakodalmukat, ahová 300 vendéget hívtak, köztük Nancy Reagant. A zsidó esküvői szertartás elmaradhatatlan része volt a pohártörés. A 95 éves Kirk a botjával tudta már csak összetörni a vászonba tekert poharat, amely szimbolizálja az élet örömeit és nehézségeit.

AFP
AFP

Tipp! Fékeveszett parti a medencékben az V. Fürdők Éjszakáján! Kattints a galériáért!



Minden idők legperverzebb zsenijei (18+)http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120308-minden-idok-legperverzebb-zsenijei.html11 év után sem házasodik össze a két világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120306-11-ev-utan-sem-hazasodik-ossze-a-ket-vilagsztar-enrique.html10 híres író, aki öngyilkosságot követett el vagy kísérelt meghttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120224-10-hires-iro-aki-ongyilkossagot-kovetett-el-vagy-kiserelt-meg.htmlKupidó nyila nem válogat - A legszebb szerelmi vallomások sztároktólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120302-13-celeb-szerelmi-vallomasa-neha-a-sztarok-is-ugy.htmlBarátság válás után is - Így csinálják a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120216-hires-celebek-akik-a-szakitas-utan-is-baratok-maradtak.htmlHíres sztárok, akik idén töltik be az 50-ethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120127-sztarok-akik-2012ben-toltik-be-az-50et.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.