párkapcsolat Szily Nóra Dundika sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika hisz a sorsszerűségben, és azt is elárulta Szily Nórának, hogy miért működik jól a párkapcsolata.

Nézd meg a teljes adást a LifeNetwork tévében!

Az Egy kávé Szily Nórával című műsorban minden hétköznap 17:30-kor sztárvendégekkel találkozhatsz. Szombaton és vasárnap pedig keresd 15:30-kor a hétvégi válogatást! Magánéleti titkok, tragédiák, vallomások és életmódtippek. A sztárvilág velünk kávézik, várunk téged is!



Így fogyott le Sarka Kata és Dundika a szülés utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120413-hizas-a-terhesseg-alatt-dundika-es-sarka-kata-mesel-a.htmlDundika meztelen testével üzletel a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20120402-dundika-meztelen-testevel-uzletel-a-nepszeru-musorvezeto-majka.htmlHatalmas baba! Megszületett Majka és Dundika első gyermekehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111111-megszuletett-majka-es-dundika-elso-gyermeke.htmlDundika nem áll meg egy gyereknélhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-hornyak-hajnalka-dundika-szammisztikai-elemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.