Brad Pitt a nap cikke Arnold Schwarzenegger film George Clooney mozi szórakozás Clint Eastwood Jack Nicholson Sean Connery zenész Diane Kruger sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc sztárjaink közül csak kevesen születtek ismert filmes vagy zenészcsaládba, így csak keveseknek adatott meg a csillogás. A legtöbben keményen megdolgoztak a sikerért, a színpadon és a forgatásokon kívül is.

1. Clint Eastwood, az úszómester

Az úszómesterek igazán népszerűek a strandoló hölgyek körében, így Clint Eastwoodnak nem eshetett nehezére a női rajongókat kezelni, miután világsztárrá vált. Nem, természetesen nem a Baywatchról beszélünk, a rendezőként Oscar-díjas színész valóban a tengerparton segítette a bajbajutottakat és mentette a fuldoklókat, majd a hadseregben szolgált, és leszerelése után indult be a marcona sztár filmes karrierje.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



2. George Clooney, a cipőbolti eladó

Nem könnyű elképzelni a világ legszexisebb pasijának is megválasztott színészt, amint női cipőket árul, de az biztos, hogy szívesen kérnénk tőle segítséget, ha nem találunk topánkát a méretünkben. Nem is tartott sokáig George Clooney cipellőboltos karrierje, hiszen szerepet kapott a Vészhelyzet című sikersorozatban, és egy csapásra Hollywood és a hölgyek kedvence lett.

NBC
NBC

3. Jack Nicholson, a levélhordó

Jack Nicholson a Hanna Barbera filmstúdióban kezdte a karrierjét, de nem színészként vagy szinkronszínészként, hanem kávét főzött és a postázóban tevékenykedett. Talán ezért játszotta olyan hitelesen a főszerepet a Postás mindig kétszer csenget című filmben. A kifutófiú azonban először egy kis színtársulatban kapott lehetőséget, majd hamarosan már a Szelíd motorosokban szerepelt igazi nagyágyúk társaságában.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Brad Pitt, a szórólapos fiú

Képzeld el, hogy egy forgalmas utcán eléd libben az ifjú Brad Pitt szendvicsember "egyenruhában", és egy szórólapot nyom a kezedbe. Valószínűleg egy mosolyáért cserébe az egész paklit kikapnád a kezéből. Pedig így volt, amíg a szexi színész újságírást és marketinget tanult az egyetemen, a tandíjra és a kenyérre valót különböző diákmunkákkal szerezte, és akkor még nem is sejtette, hogy hamarosan ő lesz a sztárok sztárja, a világ egyik legszexisebb pasija.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Diane Kruger, a temetői gondnok

Nem szokványos történet, hogy egy ismert modell és színésznő karrierje egy kis németországi sírkertben kezdődjön. Diane Kruger ugyanis egy Hannoverhez közeli temetőben dolgozott, kertészkedett, leszedte a sírokról az elszáradt virágokat, sőt, még sírt is ásott. A mozirajongók szerencséjére ez a munka nem kötötte le a sztár minden idejét, a három nyelven beszélő szépség először a kifutón mutatta meg, hogy mire képes, majd a filmszakma is felfedezte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Sean Connery, a tejesember

A színész, mielőtt James Bond (és más sármőrök) bőrébe bújt volna, számtalan szakmába belekóstolt. Többek között tejet hordott házakhoz, dolgozott koporsókat polírozó üzemben, és helytállt egy uszodában úszómesterként is - mint Clint Eastwood. "Anyáink" legnagyobb örömére még aktmodellként is pózolt. Később statisztaszerepeket vállalt, és láss csodát, fény derült Sir Sean Connery valódi tehetségére!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Arnold Schwarzenegger, az ingatlanos izompacsirta

A kis Arnie már gyermekkorában arra vágyott, hogy az álmok földjén építsen karriert, épp ezért kezdett izmai építésébe. Amikor néhány évvel később az álma valóra vált, bizony keményen meg kellett dolgoznia a pénzért és a sikerekért. Elsősorban mint testépítő és személyi edző tevékenykedett, majd ingatlankereskedőként dolgozott, emellett marketinget tanult, és fitneszkönyvek írásában segédkezett. Valószínűleg az ingatlanközvetítésből és a marketingismeretekből tanult a legtöbbet, hiszen színészként és politikusként is el kell tudni adnia magát az embernek.

AFP
AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.