Dér Heni a kishúgával együtt díszíti az ünnepi fát

karácsony testvér dísz család hagyomány Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő számára a karácsony egy szent ünnep, hiszen ilyenkor tud együtt lenni a legtöbbet szeretett családjával. Persze Heni a díszítésben is kiveszi a részét, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. 

Hogyan néz ki nálatok a szenteste?

Mindig hazautazom a szüleimhez, így nálam még nagyobb jelentősége van az ünnepnek, hiszen nagyon ritkán látom a családomat. A szentestét mindig együtt töltjük négyesben: Apu, Anyu, a tesóm és én. Családi hagyomány, hogy a húgommal délután együtt díszitjük a fát, este pedig jön a Jézuska. Mindenki bemegy a szobájába és háromra odacsempésszük a fa alá az ajándékokat. Anya gondoskodik az ételekről, apu pedig a mézespálinkáról. Az legjobb és legmélyebb beszélgetések mindig ilyenkor vannak.

Milyen színek dominálnak a díszek között?

Minden évben mást találunk ki. Próbáljuk követni az újabb trendeket. Régebben mindig óriási fánk volt, de jópár éve műfenyőre váltottunk. Tavaly például kék-fehér színekben pompázott a fa. Egyre inkább a letisztultabb, egyszínű díszek felé megyünk.

Dér Heni: "Egyre inkább a letisztultabb, egyszínű díszek felé megyünk" Forrás: Instagram/heni_der_official

És idén?

Az idei dizájnt még nem egyeztettük, de valami egyszerű, mégis elegánsat szeretnénk. Színekben sokszor válogatunk, de a lényeg mindig az, hogy ne legyen túl díszes a dolog.

Honnak szerzel inspirációt a karácsonyi díszítéshez?

A húgommal együtt szoktuk kitalálni, hogy az adott évben milyen legyen.

Mikor díszítitek fel a fát?

Mindig 24-én, ezt is a testvéremmel. Addig Anyu és Apu vacsorát készít. Nagyon szeretem ezt a hagyományt, mert ilyenkor újra kislánynak érzem magam a családi házban.

Debreczeni Zita így ünnepli a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161125-debreczeni-zita-karacsonyfaja-igy-unnepel-a-gyonyoru-fotos-kedvesevel.htmlA csinos fotós minden évben hatalmas lelkesedéssel várja az ünnepeket, és ebben kedvese, Gianni is támogatja. Az ünnepi hangulat mellett a finom falatok sem hiányozhatnak Zitáék asztaláról, sőt olyan étel is kerül majd a menübe, ami régen nem nyerte el a modell tetszését. Dekor--Szandiéknál nem az ajándékokról szól az ünnep http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161125-szandi-az-enekesno-karacsonyfajan-csak-sajat-diszek-vannak-foto.htmlA kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnőnek nagyon fontosak az ünnepek. Számára ez egy csodás időszak, amikor együtt lehet azokkal az emberekkel, akiket a legjobban szeret. Szandival az ünnepi díszekről, az ajándékokról és a karácsony igazi üzenetéről beszélgettünk. Dekor--Rubint Réka már karácsonyi lázban éghttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20151216-rubint-reka-fitnesz-edzo-mar-karacsonyi-lazban-eg-es-gyonyoruen-feldiszitette-otthonat.htmlA fitneszkirálynő igazi meseországot varázsolt otthonukból, és a Life.hu-nak megmutatta pazar adventi koszorúját és otthona díszeit. Dekor--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.