Lakatos Márk határozott elképzelésekkel várja a karácsonyt

vásárlás karácsony dísz Lakatos Márk ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márknak határozott elképzelései vannak arról, hogyan fogja megünnepelni az év egyik legszebb időszakát. A népszerű magyar stylist mesélt nekünk arról, hogyan is néz ki náluk egy felejthetetlen karácsony.

Hol töltöd a szentestét?

Mindig máshol. Attól függ, hogy az adott évben mit beszélünk meg. Vagy szülőknél vagyunk, vagy nálam. Persze a legfontosabb, hogy együtt legyen a család.

Lakatos Márknak karácsonykor a legfontosabb, hogy együtt legyen a család Forrás: Instagram/Lakatos Márk

Mikor kezded el megvenni a karácsonyi ajándékokat?

Mindig az utolsó pillanatban, december 24-én szerzem be a meglepetéseket. Számomra nem az érték a fontos, hanem hogy gondoltunk a másikra, mikor útnak indultunk az üzletbe. Persze, a legtöbb családban előre beszerzik az ajándékot, de én inkább egy játéknak fogom fel ezt az egészet. Nem vagyok kíváncsi az ünnepeket megelőző hisztériára a boltokban.

Milyen színek dominálnak a díszek között?

Minden évben más. Nem gondolom, hogy a színeknek minden alkalommal ismételniük kell egymást. Mondhatni, hogy a hangulatomtól és a kiválasztott ételektől függ. Tavaly a bézs és az arany dominált. Ebben az évben viszont lehet, hogy kissé újítok: van egy nagyon régi faasztalom, mely önmagában is szép, így díszek nélkül is jól mutat majd.

Márknál minden évben másmilyen a karácsonyi dekoráció Forrás: Instagram/Lakatos Márk

Hogyan fest nálatok a karácsonyfa? Kézzel készített díszek vannak esetleg?

Évek óta egy cserepes fenyőt használunk, mely egész évben ott van nálunk. Gyermekkori díszem sajnos már nincs, hiszen sok mindent elhagytam az évek alatt.

Így ünnepelte szülinapját Lakatos Márk

Riporterünk Lakatos Márk születésnapi buliján járt, ahol a stylist a jövőbeli terveiről is mesélt. Videónkban barátai is üzennek neki.
Dér Heni a kishúgával együtt díszíti az ünnepi fát http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161207-der-heni-a-testverevel-talalja-ki-milyen-legyen-az-unnepi-diszites-csaladi-hagyomanyok.htmlA szexi énekesnő számára a karácsony egy szent ünnep, hiszen ilyenkor tud együtt lenni a legtöbbet szeretett családjával. Persze Heni a díszítésben is kiveszi a részét, melyről örömmel mesélt a Life.hu-nak. Dekor--Tolvai Reni ragaszkodik a hagyományokhoz http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161205-tolvai-reni-karacsonyi-koszoruja-hazi-diszekkel-halmozza-el-az-otthonat.htmlA fiatal énekesnő a kora ellenére sikert sikerre halmozott az elmúlt években. A 25 éves sztár a sok munka mellett mindig szán időt arra, hogy időben felkészüljön az ünnepekre. Most kifaggattuk, hogyan díszíti fel otthonát, mielőtt beköszönt a karácsonyi roham. Dekor--Debreczeni Zita így ünnepli a karácsonyt http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161125-debreczeni-zita-karacsonyfaja-igy-unnepel-a-gyonyoru-fotos-kedvesevel.htmlA csinos fotós minden évben hatalmas lelkesedéssel várja az ünnepeket, és ebben kedvese, Gianni is támogatja. Az ünnepi hangulat mellett a finom falatok sem hiányozhatnak Zitáék asztaláról, sőt olyan étel is kerül majd a menübe, ami régen nem nyerte el a modell tetszését. DekorOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.