Istenes Bencéék bolondos karácsonyra készülnek

Forrás: GALGOCZI NEMETH KRISTOF/Kristof Galgoczi Nemeth -
karácsony fotó Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű sztárpár kisfiúk nélkül, kettesben állt kamerák elé egy mesés fotózás erejéig. Ennél bolondosabb fotók még nem készültek róluk! 

Csobot Adél és Istenes Bence idén már hármasban várják a karácsonyt. Bár a kis Nátánnal lett teljes a családjuk, most mégis kettesben álltak kamera elé, méghozzá a Meglepetés magazin fotózásán. A képeken jól látszik, hogy a pár igazán bolondos díszekkel és kiegészítőkkel várja az ünnepeket, sőt a szettjük is különlegesre sikeredett.

Csobot Adél és Istenes Bence Forrás: GALGOCZI NEMETH KRISTOF/Kristof Galgoczi Nemeth

"Nagyon jól tudunk együtt élni. Majdnem mindenben azonos a véleményünk, és hasonlóképpen látjuk a jövőt is" - mesélte a lapnak Bence. A párnak ez lesz a negyedik karácsonya együtt.

Micsoda fotó a párról! Forrás: GALGOCZI NEMETH KRISTOF/Kristof Galgoczi Nemeth

Csobot Adél és Istenes Bence készülnek a karácsonyra

Ez a karácsony különlegesebb Csobot Adél és Istenes Bence életében, mint az eddigiek, hiszen ez lesz a kis Nátán első ünnepe. A fiatal pár már meg is kezdte a készülődést, a karácsonyfát is beszerezték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.