Nézd meg milyen gyönyörű Sarka Kata karácsonyfája

Sarka Kata karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter és Sarka Kata nem töltik együtt a szentestét, még a gyerekek miatt sem. Kata saját othonában állított karácsonyfát, nem is akármilyent!

Kata ünnepi fotót töltött fel közösségi oldalára. Megörökítette, ahogy a gyerekek, Dávid és Noncsi reggel megcsodálják a gyönyörű, hófehér karácsonyfát. Ajándékok még nincsenek a fa alatt, azt biztosan estére hozza a Jézuska.

Csak pár száz éve állítunk karácsonyfáthttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161224-nehany-szaz-eve-szokas-a-karacsonyfa-allitas.htmlA karácsonyfa állításának szokása néhány száz éves, vélhetően Németországból ered - mondta az M1-en Tátrai Zsuzsanna néprajzkutató. Dekor--Mesés karácsonyi fotó Albert monacói hercegről és családjáról http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161223-albert-monacoi-herceg-es-csaladja-igy-unnepli-a-karacsonyt-foto.htmlPár napja a monacói uralkodóház is előrukkolt a szokásos ünnepi fotójával, melyen a gyerekek mellett a család mesés karácsonyi dekorációját is szemügyre vehetjük. Dekor--Ilyen lett Som-Balogh Edina karácsonyi mécsestartója http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161220-som-balogh-edina-mecsestarto-igy-keszitsd-el-a-meses-diszt-video.htmlA karácsony közeledtével mindenki azon gondolkozik, milyen dísszel szépítse a lakását. Én most az egyik kedvencemet fogom nektek megmutatni, amely mindig egy téli tájra emlékeztet. Ezzel biztosan nem lősz majd mellé! Készítsd el velem! Dekor--Karácsonyi fényeket lopkod egy férfi Kiskunhalasonhttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161223-karacsonyi-fenyeket-lopott-egy-ferfi-kiskunhalason.htmlEgy kiskunhalasi lakos azzal szembesült kedd reggel, hogy ellopták a nagy gonddal kihelyezett karácsonyi fényeit. A lopást a térfigyelő kamerák rögzítették, a tettest keresi a rendőrség.DekorOrigoSchobert Norbiék múzeumtól bérlik a feldíszített fájukathttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161222-schobert-norbiek-berlik-a-feldiszitett-karacsonyfat.htmlNéhány évvel ezelőtt döntött úgy Schobert Norbi és Rubint Réka, hogy nem foglalkoznak többet a karácsonyfa feldíszítésével. Ehelyett inkább egy karácsonyi múzeumtól bérelnek már kész fát, még a szállítással sem kell foglalkozniuk. Mindez körülbelül 100 ezer forintba kerül. DekorOrigoIstenes Bencéék bolondos karácsonyra készülnek http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161220-unnepi-diszbe-oltozott-csobot-adel-es-istenes-bence-fotok.htmlA népszerű sztárpár kisfiúk nélkül, kettesben állt kamerák elé egy mesés fotózás erejéig. Ennél bolondosabb fotók még nem készültek róluk! Dekor--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.